Girona

Míchel: “El Girona mereix quedar entre els deu primers”

Míchel Sànchez ha començat la roda de premsa notificant que Riquelme serà baixa per molèsties a la cama esquerra: “Demà li faran proves. Els doctor ens dirà què té, si és més d’una setmana o pot jugar contra el Betis. El cos mèdic pensa que no serà greu i des del partit que arrossega les molèsties”. Per altra banda, Míchel també tindrà les baixes d’Ibra, Toni, Aleix, Borja i David López. L’equip recupera a Oriol Romeu que torna després de complir la sanció.

Sense temps per pensar

El Girona va perdre el dissabte i demà, dimarts, ja té una nova cita de lliga. “És possible que aquesta immediatesa per afrontar la derrota ens vagi bé. No tenir gaire temps per pensar pot ser bo. Vam fer un bon partit i ens fa ràbia perdre d’aquesta manera. Per nosaltres demà és un partit important, vuitè en la posició, hem de fer un pas endavant per guanyar i continuar donant la mateixa imatge que estem mostrant en la segona volta”, ha dit el tècnic de Vallecas.

Celta, un rival dur

“És un partit difícil per nosaltres, però també per ells. Fa tres partits que no guanyen i estan en una posició difícil quan s’esperaven estar més tranquils. Fa temps que van aconseguir trenta-nou punts i s’han quedat aquí. Pel Celta serà un partit complicat i difícil i volem continuar somiant amb l’objectiu dels cinquanta-tres”, ha respost sobre el moment que viu i la possible pressió que hi hagi a l’equip de Vigo.

Possible baixa d’Aspas

“És veritat que ells sempre han jugat amb dos davanters. Sempre un era Iago Aspas i per demà és dubte. Carvalhal no sé què pot fer fer i és una de les coses que he analitzat a l’anàlisi del Celta. És un equip que juga molt per bandes, sobretot Galan i Carles Pérez que són jugadores amb molta arribada. En l’últim terç fan mal. És un equip amb molta presència a l’àrea, Seferovic, Larsen, Paciencia, i jugadors que arriben de segona línia com Veiga, Òscar, és un equip que és perillós si tenen la pilota més que nosaltres. Hem de fer com sempre un partit molt competitiu per poder guanyar i és vital per nosaltres”, ha dit Míchel que ha recordat si l’equip vol jugar a Europa haurà de sumar 56 punts.

“Quedar amb 50 punts i setè o sumar 53 punts i quedar vuitè, em quedaria amb la primera opció. Per nosaltres, si volem jugar a competicions europees, ho hem de guanyar tot i no serà fàcil”, ha conclòs el tècnic madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)