Girona

El Girona celebrarà la permanència aquest diumenge

El club organitzarà La Festa del Girona amb actes durant tot el dia, de 13.30h a 22h, aprofitant el partit contra el Betis

El Girona continua immers en la lluita per la setena posició que donarà accés a la Conference League per la temporada que ve i està a l’espera de saber què fan els seus rivals aquesta jornada per saber amb quines aspiracions afrontarà les dues últimes jornades. El que ja és un fet des de fa dies, però, és la permanència, que era l’objectiu primordial a l’inici de temporada. Per això el club ha organitzat aquest diumenge La Festa del Girona, coincidint amb el partit contra el Betis, que serà l’últim de la temporada a Montilivi.

Tot i que el partit és a les 19.30h l’activitat a la rodalia de Montilivi arrencarà ben aviat, i és que l’habitual Fan Zone que es prepara al pàrquing del gol nord estarà activa des de les 13.30h i els aficionats podran gaudir de les activitats habtiuals. A més, es farà una botifarrada per tal que qui vulgui hi pugui dinar. Els actes de la celebració de la permanència continuaran després del partit, quan un dels grups catalans més populars del moment, The Tyets, faran una actuació musical sobre la gespa de Montilivi. A més, com a cloenda, el cos tècnic i els jugadors faran parlaments i hi haurà un castell de focs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)