Girona

“El Girona no ha variat la forma de jugar en tot el curs”

Manuel Pellegrini Entrenador del Betis

Amb la participació per jugar a Europa assegurada i des de Sevilla amb la sisena posició assumida ja que només una carambola diabòlica faria perdre l’Europa League al Betis, la roda de premsa de Manuel Pellegrini davant dels mitjans locals va ser gairebé un balanç pur de la temporada tot i que quedin dues jornades per disputar-se: “Afrontem el partit amb consciència del que hem de fer. Volem acabar la lliga guanyant el màxim de partits possibles, ja som a Europa i és un fet remarcable per al club ja que ens hi hem classificat amb tres jornades d’antelació i per tercera campanya consecutiva”, analitzava l’entrenador xilè del Betis, que sobre el Girona comentava: “Té tot el dret de lluitar per la Conference ja que s’ho ha guanyat al camp. Ens enfrontem a un rival que té unes característiques particulars i que no les ha variat en tota la temporada. Serà un bon partit i veurem quin equip juga millor i se l’emporta.”

El Betis ha marcat només tres gols en els últims cinc partits i el seu màxim golejador, Borja Iglesias, no travessa el seu millor moment –alterna titularitats amb Willian Jose–: “Hem de millorar en l’aspecte ofensiu per poder marcar més gols. Però és cosa de tots, des de la sortida de pilota fins a l’efectivitat. Els jugadors tenen pics de forma i el tècnic ha de treure el millor de cada un d’ells.”

OBJECTIU AL SAC

“Som a Europa amb tres partits d’antelació i per tercer curs consecutiu”

DEL GIRONA

“S’ha guanyat al camp el dret de lluitar per jugar la Conference League”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)