Girona

Míchel: “Estic decebut amb el joc d’avui de l’equip”

El tècnic madrileny, Míchel Sánchez, ha estat clar i directe després de la derrota contra el Betis a Montilivi: “No m’ha agradat gens el partit que hem fet. No hem estat bé ni amb pilota ni sense. La sensació no es bona i tenim una final davant. Ara bé, és millor anar a Pamplona sabent que has de gunayar que no pas defensar la posició. Estic decebut amb el joc d’avui”, ha dit el tècnic de Vallecas.

“Tinc la sensació que quan vam aconseguir els 48 punts contra el Mallorca no ens va anar bé. Tampoc he tingut la sensació, avui contra el Betis, que tinguem al davant el millor èxit de la història del Girona. Per crèixer hem de trencar barreres i una d’aquestes són els 52 punts que mai ha assolit. Tant de bo ho aconseguim i, llavors, també poder somiar amb la setena posició. El premi a Pamplona és doble i s’ha de preparar bé aquest partit. Avui estic decebut, no s’ha de celebrar res. Un objectiu primordial és que millorem per jugar contra l’Osasuna. L’equip ha de posar una marxa més per acabar de la millor manera”, ha dit Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)