Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
notable
L’argentí va sostenir el seu equip en molts moments del partit. En el minut 22 va aturar una acció d’un contra un amb Ayoze increïble, però no va poder fer res en els dos gols que va acabar encaixant. En la festa va ser dels més ovacionats per l’afició.
Arnau (90’)
treballador
Va ser dels dies que menys va poder atacar com a ell li agrada, però la seva feina en defensa va ser impecable. Va controlar bé Ayoze, Rodri i Juanmi, un arsenal prou poderós per fer la guitza a qualsevol. A ell, no.
Juanpe (45’)
correcte
Només va jugar el primer temps, però quan va estar damunt del terreny de joc va tenir un rendiment bo i es va compenetrar bé amb David López. En el servei de pilota no se’l va veure del tot fluid tot i partir del perfil dret.
David López (78’)
Va compartir amb Juanpe la tasca d’haver d’aturar Borja Iglesias, un ariet que sembla típic però molt mòbil. Ho va fer bé, va manar els companys com sempre i es va erigir en un element clau en les pilotes aèries en defensa.
Miguel (90’)
excel·lent
El tram final de la temporada ha coincidit amb un dels millors pics de forma del lateral, que va iniciar el partit assumint el rol d’interior, guardat per a ell o Arnau. Un eslàlom va acabar amb l’1-0 i el seu segon gol aquest curs.
Oriol Romeu (90’)
brillant
En la línia. I quina línia! El d’Ulldecona va haver de treballar com mai, o com sempre, per treure l’aigua del vaixell en els moments més difícils. El migcampista era a tot arreu, empenyent l’equip endavant i ajudant-lo a aturar les transicions.
Yangel Herrera (61’)
pla
No té el ritme de competició adequat per culpa de les lesions i això es nota quan al davant tens un mig del camp tan consistent com el format per Carvalho i Guido, i a més has de controlar Canales i Rodri a la teva àrea d’influència.
Tsygankov (90’)
Tímid
Un partit més, l’ucraïnès no acaba de tenir la participació i la influència que solia tenir en els seus primers partits. Tot i això, pot partir des de la banda o per l’interior i deixar espai a Arnau. A més sol ser un festival amb la pilota als peus.
Reinier (78’)
ascendent
És intermitent i li costa ser protagonista amb pilota, però potser va ser el partit en què més va treballar sense tenir-la i més espais va intentar generar. Va ser protagonista en l’1-0 de Miguel i va trepitjar àrea bètica amb assiduïtat.
Valery (78’)
incisiu
Se’l va veure més actiu que a Balaídos i amb la intenció d’enfrontar-se amb Sabaly o fer alguna diagonal interessant. En el minut 22 va generar una traca en una cessió defensiva que li va fer perdre consistència, però va completar un bon partit.
Taty (90’)
solitari
Li va costar molt entrar en joc perquè va quedar massa desconnectat de la zona de tres quarts. Tot i així, va baixar a rebre i a tocar pilota i va gaudir d’un parell de rematades que van generar perill, sobretot una amb el cap amb 1-2.
Bernardo (45’)
lent
Va sortir fred i en l’1-1 Canales li va guanyar l’esquena fàcilment. En l’1-2, Borja Iglesias va rematar al primer pal gairebé a plaer.
Aleix G. (29’)
fi
Va tornar a tenir minuts després de diverses setmanes lesionat i, de seguida, l’equip va notar el ritme precís que imprimia.
Stuani (12’)
lluitador
Va intentar rematar alguna centrada i va reclamar un penal per agafada.
Javi H. (12’)
central
Va sortir per David López per fer de central i, si podia, fer alguna excursió en atac.
Y. Couto (12’)
inèdit
No va poder participar per la dreta tot i que el seu canvi tenia l’objectiu d’atacar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)