Girona

“Tinc contracte per l’any vinent però estem en converses amb el club”

Girona. Aleix Garcia, premiat per la penya Nord Àlex Granell, admet que aviat podrien haver novetats sobre la seva situació tot i renovar automàticament un any més amb la permanència

Aleix Garcia ha estat premiat per la penya Nord Àlex Granell al bell mig de la ciutat de Girona. El d’Ulldecona ha estat escollit el millor jugador de la temporada i ha rebut un obsequi commemoratiu. En l’acte, el migcampista ha atès als mitjans de comunicació confirmant que ha renovat el seu contracte automàticament un any més gràcies a la permanència de l’equip a la màxima categoria i, al mateix temps, admet igualment converses amb l’entitat: “Tinc contracte l’any vinent i no tinc pressa per renovar. L’equip s’ha mantingut a primera i estic content de quedar-me aquí la temporada que ve. Tenim converses amb el club i aviat tindrem notícies, tant de bo ens entenguem”,ha dit un Aleix feliç després de superar la recaiguda d’una primera lesió que es va fer contra l’Atlético i gaudir de minuts en l’últim matx contra el Betis a l’estadi de Montilivi.

El futbolista confia amb les opcions de l’equip de classificar-se per jugar competició europea. Guanyant a El Sadar contra l’Osasuna i esperant que l’Athletic no superi al Madrid al Bernabéu, els gironins jugaran la Conference League: “Serà una final. Hi anem amb confiança i amb l’ambició d’aconseguir els tres punts i assolir l’objectiu de classificar-nos per a Europa. Sempre que vas a aguantar un resultat és més complicat, ja que no tens la iniciativa del joc. Nosaltres atacant som molts bons i podem guanyar”, analitza el migcampista, que ha afegit: “El partit és complicat, ja que a casa són forts i la dinàmica davant dels seus és positiva. Tenen futbolistes desequilibrants, però nosaltres també estem bé tot i l’última derrota contra el Betis. Donarem el 100% fins al final, en un partit i en una última jornada hi ha molts factors que entren en joc com ara els nervis. Som conscients que podem fer un bon partit”, deia el futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)