Girona

Míchel: “Aquí hi tinc tot el que un tècnic desitja, sobretot, confiança”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en una roda de premsa especial que ha servit per escenificar la seva renovació del contracte del madrileny fins al 2026 i també com a prèvia del transcendental partit que afronten els gironins a El Sadar contra l’Osasuna que els pot donar l’accés per primera vegada en la història a jugar competició europea, sempre que guanyin i l’Athletic no superi al Madrid al Bernabéu.

Agraïments

“He d’agrair al club i en Ferran Soriano i en Pere Guardiola, a tot el grup. Delfí, Nacho... Estem molt contents aquí ja que tenim la confiança de tothom. Ens ho han demostrat des del primer moment. Quique és la persona que m’ha fet millor com a entrenador i és ell que fa que totes les àrees del club estem juntes. Per això crec que és un club en creixement com jo i és el millor club per estar molt temps. Per això estem aquí renovant el contracte”.

Llegenda del club

“No ho noto pas. Soc un més del projecte. Tothom és molt important en el projecte. Tots hem d’estar junts fent les coses bé i per això hem fet dos anys molt bons. Sense la confiança de la direcció esportiva, aquest projecte és complicat que tingui la continuïtat que té ara”, ha dit Míchel.

Demandes

“Jo res. El club té molt clar què fer pel creixement de tothom i del meu propi. Per això crec que estic en les millors mans. Porta 10 anys al club i sempre ha donat passos endavant. Per això crec que estic al millor lloc. No demano res, ja que tot el que parlem durant els dos anys s’ha complert. Aquí hi tinc confiança, tot el que un cos tècnic i un entrenador demana això, confiança en el teu estil, etc. Quan les coses no anaven bé és quan més m’han demostrar que era així”, ha comentat el de Vallecas.

Temptat per altres clubs

“Clàusules sempre hi són, però la paraula sempre és més forta que qualsevol signatura. Sempre parlo amb en Quique i no he estat temptat. Sempre la nostra predisposició era continuar al Girona. En el futbol pot passar qualsevol cosa però tenim clar que el projecte és el millor per a nosaltres”.

Sostre del club

“Primer s’ha de consolidar el projecte a primera divisió, després arribar el més amunt possible sent coneixedors que la competició és complicat per a tothom. Després que l’estil que sigui com ara, una idea de joc en la qual la gent de Girona se senti representat. El creixement del Girona és també el creixement de la ciutat i de l’afició. Si se senten orgullosos segur que podrem créixer”, ha declarat l’entrenador del Girona

Una estada llarga al club

“Per ara sí. Però hem d’anar a poc a poc ja que cada diumenge juguem finals. Els resultats són indispensables en qualsevol lloc. Confio molt en el cos tècnic i la direcció esportiva i el club. Podem fer un bon treball i per això crec que estarem molt de temps”, ha sentenciat.

Opcions a El Sadar

“Pels números que tenim són bons en l’equilibri atac i defensa. Només hi ha vuit equips que porten la diferència de gols a favor i en contra en positiu. Estem en aquest grup i és molt important. Som el quart equip que més gols fa i això vol dir que ataquem bé”, ha analitzat Míchel en clau de prèvia de l’última jornada de lliga.

Una final com a Tenerife

“Per pujar a primera tothom té molta pressió ja que entre jugar a primera i a segona hi ha molta diferència i pels clubs és un pas important. Gràcies a Deu no tenim aquesta pressió. És important el repte, arribar a Europa és un bon objectiu i tenim ganes de lluitar-ho fins l’última alè”.

Pendents d’altres camps

“És evident que estarem pendents del Bernabéu. Nosaltres hem de guanyar i punt. Els resultats d’altres camps són més importants per l’Osasuna però nosaltres hem de sumar els tres punts. Segur que pot condicionar alguna cosa durant el partit”, ha sentenciat Míchel que ha confirmat les baixes d’Ibra Kebé, Toni Villa, Santi Bueno, Artero, Joel Roca i el dubte de Juanpe i Iván Martín, que per sorpresa podria entrar a la llista tot i que se’n descartava la seva presència en el que restava de curs. També arribarà a temps Rodrigo Riquelme, una vegada el madrileny hagi superat les seves molèsties físiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)