Girona

Míchel: “Haig de felicitar els meus jugadors per aquesta temporada”

El tècnic del Girona ha conclòs la seva primera temporada completa a primera divisió. En la roda de premsa posterior al partit, Míchel ha valorat al seu equip: “Sabíem que l’Osasuna ser un rival molt fort a casa seva. Havíem de controlar les transicions i no ho hem fet. No hem tingut el rigor necessari amb la pilota perquè Abde i Barja no poguéssin correr. No ha pogut ser”, ha dit el tècnic que no ha pogut classificar a competicions europees al seu equip, però ha complert el principal objectiu de la permanència.

Objectius del curs

“El nostre principal objectiu era salvar-nos, s’ha aconseguit. El segon objectiu era estar entre els deu primers i també s’ha aconseguit. Ens ha faltat el tercer que era situar-nos amb 52 punts i obtenir la millor puntuació de la història del Girona a primera divisió. Aquest últim et portava a Europa que era el quart, i més complicat, objectiu”, ha dit Míchel.

“Haig de felicitar als meus jugadors que han et un gran any i a l’afició els hi hem de dir que la temporada que ve tornarem amb més força per continuar fent passes cap endavant. Aquest any ha sigut de creixement i l’any que ve volem seguir el mateix camí”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)