Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
líder
El porter argentí va estar molt atent en totes les rematades de la frontal dels navarresos. Atent i, sobretot, segur en les segones oportunitats. En la segona part, amb el seu equip mirant cap amunt, es va mostrar molt segur tallant espais d’atac.
Arnau (90’)
sostingut
Va ser un dels partits en què més va patir a la zona defensiva. Abde el va fer anar de corcoll i no va estar còmode a dins l’àrea. No va tenir gaire presència al camp rival. En tasques de servei de pilota va entendre bé la seva situació al mig.
BERNARDO (64’)
lent
No es va sentir còmode ni amb pilota ni sense. Les seves pèrdues van permetre als locals fer transicions i que se sentissin còmodes en atacs ràpids. Budimir li va guanyar la posició en els dos gols a dins l’àrea i va estar lent en els duels.
DAVID LóPEZ (90’)
correctiu
El barceloní va ser el futbolista que va jugar millor en la transició defensiva. Va ser el líder en el servei de pilota, tot i que li va costar filtrar pilotes. En la segona, el central va haver de fer un esforç per defensar espais a l’esquena.
MIGUEL (85’)
imprecís
Venia amb la inèrcia dels últims enfrontaments, però no va poder connectar amb les centrades laterals. No va tenir el dia amb pilota, però va estar omnipresent en les arribades per banda. Moncayola i Rubén Peña el van saber dominar.
ROMEU (90’)
tocat
El migcampista d’Ulldecona va tenir molèsties físiques a tocar del descans, però va continuar al terreny de joc. No va poder aturar un Osasuna molt directe en les transicions. De vegades es va sentir sol en la tasca de treure la pilota.
Tsygankov (90’)
aigualit
L’extrem es va mostrar actiu a la zona tres, però no li van arribar gaires accions. Va poder tenir més profunditat amb espais, però els locals el van defensar. No va estar delicat en la darrera passada i el Girona ho va trobar a faltar.
Iván Martín (90’)
pla
El migcampista va tornar després de la lesió i no va poder guanyar gaires duels contra Aimar i Moncayola. Li va faltar més frescor en el replegament defensiu. Va jugar tot el partit i no va poder xutar a porteria. Un joc previsible i pla.
YANGEL (59’)
inoperant
Des que va reaparèixer després de la lesió, el veneçolà no ha trobat el ritme. Tampoc la seva millor versió amb pilota. Va perdre molts duels al mig del camp i no va tenir arribada a l’àrea visitant. Míchel el canviar després de la represa.
RIQUELME (59’)
Erràtic
El jove futbolista va ser dels més actius en la primera part. D’ell va arribar l’únic xut entre els tres pals en els primers 30 minuts. En la segona va perdre dues pilotes en zona tres que van acabar amb dos gols de l’Osasuna. Míchel el va canviar.
CASTELLANOS (65’)
marcat
En molts moments del partit no se’l va veure jugar. Tant Aridane com Cruz el van marcar bé a dins de l’àrea. L’argentí tampoc va poder pescar cap de les poques centrades en condicions. Va tenir les dues millors accions dels gironins.
STUANI (31’)
absent
Va entrar en l’última hora de joc per buscar rematades a dins l’àrea i no va poder executar-ne cap. Va lluitar però els locals van ser forts.
Aleix (31’)
pivot
Va entrar per mirar de canviar el rumb del partit i va acabar jugant amb Oriol a la zona de pivot. No va estar fi en la centrada final.
Reinier (25’)
Rematador
Va ser l’autor del primer gol en una bona rematada de cap. Va anotar el seu segon gol.
COUTO (25’)
revulsiu
Míchel el va posar per tenir més poder en atac, però no va aparèixer en joc.
JAVI (10’)
Refresc
Gairebé no se’l va veure amb pilota. Va sortir quan el partit ja estava molt decidit.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)