Girona

El protagonista

Rodrigo Riquelme

Un trist comiat

Després del xiulet final, l’extrem madrileny es va dirigir emocionat als aficionats en senyal de comiat

El Girona no va poder complir, ahir a El Sadar, amb l’objectiu de classificar-se per a Europa, i és que, un dia més en aquest final de temporada, l’equip no va ser capaç de mostrar la seva millor versió. Era un dia especial per a molts jugadors, que, més enllà de tenir l’oportunitat de fer història, sabien que era el seu últim partit amb la samarreta blanc-i-vermella del Girona perquè s’acaba la cessió que els ha dut a Montilivi aquesta temporada. Un d’ells és Rodrigo Riquelme, que ha estat una de les figures dels gironins durant la temporada i que ha tingut bona part de responsabilitat en els bons resultats de l’equip, que han permès aconseguir la permanència amb molta més solvència del que es podia preveure. No hi ha dubte que és un dels jugadors que, com va fer Álex Baena el curs passat, deixarà una empremta a Montilivi i tot el gironisme celebrarà els èxits personals que pugui tenir. La millor mostra és com es va acomiadar dels aficionats gironins que eren a El Sadar: un cop acabat el partit, Riquelme es va acostar a la zona de l’afició visitant, es va tocar l’escut nombroses vegades i va tenir gestos de molt afecte cap als aficionats. Va ser qui més es va dirigir a l’afició i amb més sentiment, conscient que posa el punt final a una etapa abans de tornar a l’Atlético, on té molts números de quedar-se en el primer equip la temporada que ve a les ordres de Simeone.

En un dia especial com el d’ahir, de ben segur que Riquelme no va acabar content, ja que, després d’una temporada en què ha deixat actuacions brillants, l’extrem madrileny no va tenir ni de bon tros el seu millor partit. El madrileny va ser el reflex d’un equip a qui no li van sortir les coses. I és que sí, Riquelme ho va intentar com fa gairebé sempre, però sense gaire encert. Ben diferent hauria estat si en el minut 26 Aitor Fernández no hagués posat una bona mà en un xut seu des de la frontal. El problema per a Riquelme va arribar en l’inici de la segona part, perquè els dos gols de l’Osasuna van néixer en pèrdues seves que els locals van aprofitar per la seva banda. En la primera, Riquelme va intentar un túnel innecessari a la zona de la mitjapunta i, en la segona, va encarar dos defenses de cop mentre Miguel el doblava per la banda. Les dues pèrdues van generar dos contraatacs que Budimir va culminar amb gols, provocant que l’extrem s’emportés l’escridassada de Míchel. Una taca final per a Riquelme en un expedient excels d’un curs per emmarcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)