Girona

El Girona 2023/24 arrenca el 10 de juliol i farà dues estades

El Girona ha anunciat que l’equip, ja de vacances, reprendrà l’activitat el proper 10 de juliol amb les pertinents revisions mèdiques als membres de la plantilla. El 12 de juliol, l’equip dirigit per Míchel Sánchez es vestirà de curt i trepitjarà la gespa per començar els entrenaments de cara a preparar el curs i l’inici de la lliga prevista pel cap de setmana del 12 i 13 d’agost. Pel camí, el Girona farà dues estades, una al Training Center de Royalverd, a la Vall d’en Bas (del 17 al 22 de juliol) i una altra a la City Football Academy del Manchester City, entre el 24 i el 30 del mateix mes.

Un amistós confirmat

Tot i que s’espera anar anunciant en breu el programa d’amistosos que es faran durant el mes de preparació que tindrà l’equip, el club ja ha pogut confirmar el que disputarà el dissabte 29 de juliol contra el Blackburn Rovers durant l’estada a Manchester. El matx es disputarà a Ewood Park (a les 16h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)