Girona

Un any de canvis

Diferent. El central canari Juanpe Ramírez parla de la temporada i explica què ha suposat per a ell l’operació

Per Juanpe Ramírez, un dels quatre capitans de l’equip, no ha estat una temporada qualsevol. “El meu rendiment ha anat de menys a més. L’operació que em va mantenir lluny dels terrenys de joc ha sigut un punt d’inflexió per a mi. Feia més d’un any i mig que tenia molèsties i per sort he pogut tancar per complet aquest episodi. Ara soc una persona nova malgrat no haver pogut tenir la continuïtat que tot futbolista persegueix”, va dir el canari, que el mes de novembre va ser intervingut d’una exostosi del taló esquerre pel doctor Cugat i que el va mantenir des del mes d’octubre fins al gener fora de la competició. Juanpe va reaparèixer a La Ceràmica contra el Vila-real.

El balanç del curs

El Girona ha quedat desè amb 49 punts, a prop de l’objectiu que es va fixar l’equip des d’un bon principi, que eren els 53. “S’ha de valorar molt la temporada que s’ha fet. Veníem de baix i teníem gent jove que havia jugat poc o gens a la categoria. Té molt de mèrit. Com deia la intel·ligència artificial des d’un principi que ens donava per descendits, ens hem pogut sobreposar a aquestes estadístiques”, hi va afegir el futbolista, que va fitxar pel conjunt gironí l’any 2016 i que ha celebrat dos ascensos amb el club i que la pròxima temporada haurà complert quatre anys amb el Girona a primera divisió. La totalitat de la seva història.

“Estem molt contents per com ha anat tot. Ens ha quedat un regust amarg de no saber quin és veritablement el sostre d’aquest equip. Això ja no ho podrem saber perquè hi haurà molts jugadors que ja no continuaran”, va explicar el tercer capità de l’equip després de quedar a tres punts del rècord de puntuació històrica del club en l’elit. L’estadística encara la manté el Girona de Pablo Machín, que en va aconseguir 51. A més a més, l’equip també ha vorejat fins a l’últim moment la classificació per a la Conference League.

Valoració personal

Ha estat l’any més complicat per a Juanpe i així ho va comentar: “La posició on jugo és on més continuïtat hi sol haver i ha sigut difícil en un principi per a mi. Ho he vist des de fora, però al final ho he pogut gaudir. Estic content d’això”, va concloure el canari, que va recordar que torna a tenir il·lusió per afrontar un curs més a Girona i sabent també que el segon any en l’elit sempre té un cost més alt, l’experiència així ho avala.

LES REACCIONS

L’operació que vaig tenir ha estat un punt d’inflexió en el meu rendiment; feia un any i mig que tenia molèsties i ara ho he solucionat tot
La temporada que ve costarà perquè tothom es reforçarà i hi ha molts d’equips que aniran a més
Juanpe Ramírez
jugador del girona fc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)