Girona

El Girona apuja el llistó

El club gironí augmenta el preu dels abonaments entre un 6,2% i un 10,6% (d’uns 20 euros més a 70 segons el sector)

S’instal·larà una nova grada al gol sud, lavabos d’obra al nord i adequacions a les voreres i els accessos

El Girona va llançar ahir la campanya d’abonaments amb vista al curs 2023/24, el quart a la màxima categoria en la seva història. El club de Montilivi apujarà els preus de cada un dels sectors de l’estadi entre un 6,2% a la zona dels gols (dels 300 als 320 euros) i fins a un 10,6% a la zona de tribuna superior (dels 660 als 730 euros), la més afectada per l’increment per veure els 19 partits de primera divisió –la copa, de moment va a part.

El club blanc-i-vermell mantindrà els incentius per assistència dels últims anys pels quals els abonats que vagin a Montilivi com a mínim en 9 dels 19 partits gaudiran del preu de renovació, més reduït que no pas el preu de nova alta –les diferències aquest any són d’entre 50 euros als gols, uns 70-95 a preferent i 110 euros a tribuna–. En aquest punt, respecte del curs passat, hi ha hagut alguna queixa entre els abonats, que es mostren contrariats amb certa ambigüitat del club respecte a mantenir els preus de renovació –amb la pujada corresponent, com el curs vinent si s’escau, i no pas amb la congelació dels imports.

Un altre punt poc vistós ha estat la reubicació de la fila 1 de la tribuna superior, amb molts socis d’antiguitat elevada, que hauran d’escollir un altre seient d’aquest mateix sector perquè l’entitat ampliï la zona VIP en aquell racó de l’estadi –els afectats van rebre una carta i se’ls va atendre de manera personalitzada.

Altres aspectes

Els abonats podran continuar accedint a Montilivi o bé amb el carnet físic –el rebrà tothom amb obsequi inclòs abans de l’inici de la lliga–, o a través de l’app del club amb l’abonament digital i en podran fraccionar el pagament fins a nou mesos de manera fàcil i ràpida i sense canviar de banc –la gestió del fraccionament i pagament amb targeta s’haurà de fer entre el 19 i el 21 de juny–. Pel que fa a la resta de calendari, la llista d’espera estarà oberta fins al 18 de juny, només per a socis del club i només per a accedir al sector del gol nord superior.

A partir del 21 del mateix mes aquests socis podran començar a donar-se d’alta amb prioritat al número de soci més baix.

Els objectius del club

El Girona ha tingut aquesta campanya 9.500 abonats i per a la següent, gràcies a l’ampliació de l’estadi al gol sud, espera poder superar aquesta xifra gràcies a les renovacions –normalment superiors al 90%– i als socis que estan en la llista d’espera i volen tenir el seu seient. El club calcula el nombre total de socis en 13.000, tot i que no tots els que no són abonats vulguin necessàriament un seient a l’estadi de Montilivi. Precisament el club gironí va informar que serà l’últim any que tothom que pagui la quota de soci rebi el carnet de plàstic, ja que aquest passarà a tenir una validesa permanent sempre que es pagui la quota. L’objectiu del club és fer que l’aforament del camp sempre sigui elevat perquè l’equip senti el suport dels seus i, també per això, mantindrà l’opció d’alliberament, amb una bonificació d’un 40% sobre el preu de l’entrada venuda per reduir el preu de l’abonament del curs següent, o la cessió, per cedir aquest a un familiar o conegut.

RETOC POC VISTÓS

Es ressituarà els abonats de la fila 1 de la tribuna superior per ampliar la zona VIP

LA FIDELITAT

Als abonats que assisteixin a un mínim de 9 partits se’ls cobrarà el preu de renovació

CALENDARI

Tancades les fases de canvi de seient o gestions vàries, el 3 de juliol es girarà el rebut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)