Més hoquei

hoquei patins

copa de la princesa

“Hi anem a guanyar-la”

Hoquei sobre patins. L'entrenador del CH Palafrugell, Xavier Garcia, diu que arriben en un bon moment a la copa de la Princesa, que comença demà

El CH Palafrugell jugarà per primera vegada la copa de la Princesa, que disputen els millors de la primera divisió. L'entrenador de l'equip, Xavier Garcia, diu que estar present en aquesta competició –hi són els tres primers al final de la primera volta i l'organitzador– és un premi, però també es molt clar en afirmar que hi van a guanyar-la. El Palafrugell, l'Arenys de Munt, l'Asturhockey i el Sant Cugat són els quatre conjunts que la disputaran, però encara no coneixen el seu rival en la semifinal. El sorteig es farà avui, i demà el primer partit es jugarà a les set de la tarda, el segon a les nou i diumenge la final es disputarà a dos quarts d'una del migdia.

Xavier Garcia explica que estan molt contents per haver-se classificat i que pel club és històric. Aquesta és la segona temporada que militen a la segona categoria estatal i el tècnic comenta que estan a la part alta de la categoria, s'han classificat per la copa de la Princesa i després de ser líders durant moltes jornades ara van segons amb els mateixos punts que el primer. L'entrenador comenta que la competició serà una festa però que la volen competir, i que li hauria agradat conèixer el rival uns quants dies abans per poder preparar millor l'enfrontament. Xavier Garcia té clar, però, que sigui qui sigui serà un rival molt complicat, i diu que no veu un favorit clar i que tots quatre hi arriben en un bon moment.

La diferència en la classificació entre els quatre conjunts és curta i els seus enfrontaments particulars han estat ajustats. És cert que el Sant Cugat ha perdut contra els altres tres però ho ha fet de manera ajustada, mentre que l'Arenys de Munt ha guanyat els seus rivals tot i que el partit contra el Palafrugell es va suspendre quan faltaven quinze minuts (4-0) i s'ha de reprendre. El Palafrugell va guanyar el Sant Cugat per 5-2 i va perdre per la mínima amb l'Asturhockey (4-3).

EL PROTAGONISTA

Crec que els quatre equips pensem a guanyar, un cop ets allà és el que vols. Realment no veig un favorit clar
Hi arribem molt bé. És un premi a una mitja volta molt ben feta i és un premi per als jugadors i tot l'equip. I per al club és històric
No saber el rival forma part de la festa però els quatre la volem competir. Jo vull saber contra qui i a quina hora per poder-ho treballar
Xavier Garcia
ENTRENADOR DEL PALAFRUGELL

Marcada presència gironina

La copa de la Princesa arriba a l'onzena edició, amb una marcada presència d'equips de les comarques gironines. En l'actual la jugarà el Palafrugell però set de les deu anteriors també han tingut representació gironina, i en cinc han arribat a la final. El SHUM l'ha jugat tres vegades i s'ha emportat dos títols (2008 i 2011), mentre que el Lloret n'ha disputat dues i ha estat dos cops subcampió. També la van jugar el GEiEG i el Girona, aquest darrer l'any passat, en què va ser el subcampió. Dels quatre equips que la disputaran aquesta temporada, només l'Arenys de Munt ja la va jugar, va ser l'any 2015 i va guanyar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)