Internacional

Espanya perd (2-4) i queda fora de la final

Hoquei sobre patins. Va plantar cara a Argentina en la semifinal de la copa de les Nacions de Montreux, i avui jugarà el partit pel tercer i quart lloc contra França

ESPANYA 2 ARGENTINA 4

ESPANYA:Malián, Torner, Marín, Edu Lamas i Cristian Rodríguez –inicial–; Pedro Gil, Pau Bargalló, Roca, Alabart i Camps.ARGENTINA:Grimalt, Nicolia, R. Garcia, Matías Platero i L. Ordóñez –inicial–; M. Pascual, F. Platero, D. Giménez, L. Martínez i Acevedo.GOLS:1-0 (4') C. Rodríguez. 1-1 (5') M. Platero (p.). 1-2 (19') Pascual. 1-3 (31') Pascual (p.). 2-3 (21') Roca. 2-4 (48') M. Platero.ÀRBITRES:Cardoso i Molli (portugal). Blava a Lamas, Marín i Garcia.

La selecció espanyola va quedar fora de la final de la copa de les Nacions de Montreux després de perdre contra Argentina en la semifinal per 2-4. Espanya, amb nou jugadors catalans, jugarà avui el partit pel tercer i quart lloc contra França, que va perdre l'altra semifinal contra Portugal (2-8).

El partit va començar bé per a la selecció espanyola, que es va avançar en el minut 4 gràcies a Cristian Rodríguez, però tot seguit els argentins van empatar de penal. Espanya va disposar d'ocasions, però els va faltar definició davant el porter argentí Grimalt, que va fer una gran actuació. Els argentins van estar més encertats i es van avançar (1-3), abans que Roca fes el 2-3 del descans.

En la segona meitat el combinat estatal va sortir a buscar l'empat i va tenir ocasions. El porter Malián també va estar encertat i va aturar una falta directa i un penal en un minut de marge. Espanya va disposar d'una falta directa, però el gol de l'empat no va arribar i a dos minuts del final els argentins van sentenciar en un contraatac.

El Reus goleja

En el torneig júnior el Reus Deportiu va golejar al Montreux suís (11-0) i l'Alverca portuguès va fer el mateix contra l'Aix-les-Bains (11-1). Avui el Reus i l'Alverca s'enfrontaran pel títol.