OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Palafrugell debutarà en l’OK Lliga a casa

Hoquei sobre patins. Els empordanesos rebran el Caldes. El Girona també començarà en la seva pista contra l’Igualada, i el Lloret visitarà el Vic

L’històric debut del Corredor-Mató Palafrugell en l’OK Lliga serà a casa el 7 d’octubre, quan rebrà el Caldes en la primera jornada de la competició. El Citylift Girona també debutarà davant la seva afició jugant contra l’Igualada, mentre que el Lloret Vila Esportiva serà l’únic dels tres equips de les comarques gironines que aquesta temporada militen en la màxima categoria que jugarà fora en la primera jornada i visitarà la pista del Vic. Els empordanesos jugaran el seu primer derbi de les comarques gironines a la pista del Lloret en la sisena jornada, el 7 de novembre, i els altres dos derbis arribaran cap a la fi de la competició de manera consecutiva. El Girona-Palafrugell serà en la tretzena jornada, el 16 de desembre, i el Girona-Lloret, en la catorzena, el 23 de desembre. La primera volta s’acabarà el 7 de gener del 2018 i la competició de lliga ho farà el 27 de maig.

Retorn fora de casa

En l’OK Lliga femenina el Citylift Girona començarà el seu retorn a la màxima categoria visitant la pista del Vilanova el 14 d’octubre. El seu primer partit a casa serà contra l’Alcorcón. La resta de la primera jornada de la màxima categoria femenina és: Gijón-Cerdanyola, Vila-sana-Reus, Palau-Manlleu, Alcorcón-Sfèric, Bigues i Riells-Voltregà i Las Rozas-Liceo. L’OK lliga femenina s’acabarà el 26 de maig. El SHUM Frit Ravich, l’únic equip de les comarques gironines que jugarà a la primera divisió, debutarà a casa contra l’Alpicat el 14 d’octubre. La resta de la jornada és: Vilanova-Jolaseta, Taradell-Alcobendas, Mataró-Tordera, Calafell-Sant Cugat, Manlleu-Sant Feliu i Rivas-Vilafranca. L’última jornada serà el 26 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)