Més hoquei

Derrota digna contra el campió el dia del retorn

Hoquei sobre patins. El GEiEG va plantar cara al Barça B fins al final

El retorn del GEiEG a la primera estatal es va saldar amb una derrota prou digna a casa contra el Barça Lassa B, el campió de la darrera edició de la competició. El partit es va avançar a l'inici de la lliga –dissabte vinent– perquè el Barça té convocats Blai Roca i Pablo Nájera amb la selecció espanyola sub-20 que ha de jugar l'europeu de la categoria a Suïssa. També forma part de l'equip el porter grupista Arnau Prat. El GEiEG es va avançar en el primer temps i només va claudicar en els últims tres minuts del partit. El SHUM Frit Ravich i el Palafrugell, els altres dos gironins de la categoria, debutaran el cap de setmana vinent. El SHUM rebrà el Tordera dissabte a les 20 h i el Palafrugell rebrà el Lleida a la mateixa hora.

GEIEG 1 BARÇA B 3

GEIEG: Ortega, García, Pau Palacín, Gallardo i Rodríguez –equip inicial–; López, Vidal, Gelmà i Prat (p.s.). BARÇA LASSA B: Roca, Borregán, Palazón, Miquel i Garcia –equip inicial–; Nájera, Miguélez, Gurri, Ferrer i Arcas (p.s.). GOLS: 1-0 (20') Gallardo. 1-1 (42') Garcia. 1-2 (47') Garcia. 1-3 (47) Palazón. ÀRBITRES: Navales i Calonge. Blava a Palacín del GEIEG.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)