Més hoquei

El Palafrugell guanya el derbi en el tram final

Hoquei sobre patins. El GEiEG es va avançar amb un 0-2 al descans i només a quatre minuts per acabar els locals es van situar al davant

PALAFRUGELL 5 GEIEG 4

CH PALAFRUGELL:Luzón, Brugué, Vives, Duran i Aldrich –equip inicial–; Viella, Gerard Pujol, Ruiz, Casanovas i Panella.GEIEG:Ortega, Cristino Garcia, Palacin, Gallardo i Nonell –equip inicial–; Alejandro López, Vidal, Nil Rodríguez, Gelmà i Prat.GOLS:0-1 (9') Nonell. 0-2 (20') Cristino Garcia. 1-2 (28') Pujol. 2-2 (34') Pujol. 2-3 (39') Cristino Garcia. 3-3 (44') Duran. 4-3 (46') Pujol, de falta directa. 5-3 (49') Pujol. 5-4 (50') Gallardo.ÀRBITRES:I. Galán i M. León.FALTES:16 del Palafrugell i 12 del GEiEG.

El Palafrugell es va imposar per la mínima al GEiEG en el primer derbi de les comarques gironines de la primera divisió. Els locals, primers de la classificació, van tenir problemes per aconseguir la victòria contra un equip que està en una de les posicions de descens, i només ho van aconseguir en els darrers minuts. Els grupistes es van avançar amb un 0-2 en la primera meitat, amb gols de Pau Nonell i Cristino Garcia, i sempre es van mantenir dins del partit.

En l'inici del segon temps els empordanesos van iniciar la remuntada i van aconseguir empatar (2-2) gràcies a dos gols de Gerard Pujol, però els visitants novament es van posar al davant amb una nova diana de Cristino Garcia. Jonathan Duran va empatar, però no va ser fins que faltaven quatre minuts que Gerard Pujol va posar per primer cop el Palafrugell al davant en el marcador (4-3). El mateix jugador –va estar molt inspirat i va fer quatre gols– va ampliar el marge a poc del final, però en el darrer minut Gerard Gallardo va tornar a anivellar el partit amb el 5-4 i va donar emoció als darrers instants de l'enfrontament.