Més hoquei

Remuntada exprés

Hoquei sobre patins. El Palafrugell, el líder de la primera estatal, perdia per 3-1 quan faltaven 9' per al final i va reaccionar amb contundència

BARÇA B 3 PALAFRUGELL 4

FC BARCELONA B:Arcas, Nájera, Gurri, Miquel i Garcia –equip inicial–; Miguélez, Román, Llobet i Norberto.PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Durán i Aldrich –equip inicial–; Vives, Pujol, Ruiz i Casanovas.GOLS:1-0 (1') Garcia. 2-0 (4') Garcia. 2-1 (18') Vives. 3-1 (21') Nájera. 3-2 (40') Aldrich. 3-3 (46') Pujol. 3-4 (48') Pujol.ÀRBITRES:Picó i Serra. Blava a Garcia, del Barça B, i a Casanovas, del Palafrugell.FALTES:10 del Barça B i 14 del Palafrugell.

Un gol de Gerard Pujol quan faltaven 1:24 per al final va rubricar la gran remuntada del Palafrugell, el líder de la primera estatal, ahir al migdia a la pista del Barça B. Els locals van començar molt forts i en el 4' ja guanyaven per 2-0. Pol Vives va fer el primer dels empordanesos abans del descans però Pablo Nájera va furgar a la ferida (3-1) i va deixar el partit complicat. Xavier Aldrich va iniciar la remuntada 9' abans del final. Quan faltaven 3:02, Pujol va empatar el partit. Va ser llavors quan ell mateix hauria pogut sentenciar en una falta directa arran de la desena d'equip dels blaugrana. No va marcar amb la pilota aturada però, en canvi, la va clavar en una acció posterior. Els de Xavier Garcia ja havien remuntat en el tram final en l'anterior desplaçament a la pista del Calafell, mantenen la condició d'invictes i sumen el seu setè triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)