OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Reus mira als ulls el Barça

OK Lliga. L'equip d'Enrico Mariotti va ser fidel al seu ADN ofensiu i és el primer que puntua contra el líder tutejant-lo i igualant amb fe un 6-4 en contra en els tres últims minuts

BARÇA 6 REUS 6

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez -equip inicial-; Barroso, Ordóñez, Bargalló i Lamas.REUS DEPORTIU LA FIRA:Hermiques, Platero, Casanovas, Torra i Rodríguez -equip inicial-; Marín i Salvat.GOLS:1-0 (6') Gual. 1-1 (10') Marín, de falta directa. 2-1 (10') Barroso. 2-2 (32') Salvat. 3-2 (33') Bargalló, de falta directa. 3-3 (34') Marín. 4-3 (44') Bargalló, de falta directa. 4-4 (38') Casanovas, de penal. 5-4 (40') Ordóñez. 6-4 (42') Panadero. 6-5 (47') Platero. 6-6 (48') Casanovas, de penal.ÀRBITRES:A. Gómez i D. Villar. Blava a Gual i a Platero.FALTES:23 el Barça i 22 el Reus.INCIDÈNCIES:El Barça va presentar els seus equips de base. Aitor Egurrola, com a capità, va lliurar a Raül Marín i a Marc Torra, que tornava al Palau, una samarreta emmarcada d'homenatge.

El Reus continua a 10 punts del Barça i només un miracle li permetria entrar de ple en la lluita pel títol, però ahir es va convertir, gràcies a la seva qualitat, valentia i perseverança quan perdia per 6-4, en el primer equip de l'OK Lliga que li resta punts al líder, que encadenava onze triomfs. Físicament irreprotxable tot i tenir una rotació inferior i menys temps de recuperació respecte al darrer partit, el Reus va jugar sense complexos i va mirar als ulls el Barça desafiant-lo, fidel al seu estil ofensiu, i va segellar l'accés a la copa.

El partit va arrencar amb un ritme frenètic, tot i que el Barça, amb Marc Gual de director, elaborava més les jugades. Ell mateix, de fet, va obrir el marcador amb un tret per l'escaire (1-0). La verticalitat extrema del Reus va carregar de seguida el Barça –també va robar moltes boles–. Quan només s'havien consumit 10 minuts, els blaugrana ja havien fet la desena. Raül Marín, omnipresent, va tornar a batre per quart cop seguit aquest curs Egurrola com havia fet tres cops en la Supercopa (1-1). Però el Barça va reaccionar en un tres i no res amb un gol per l'escaire des de fora de Barroso amb un tret de cullera (2-1). A 2:51 del final del primer temps i en una fase en què el Barça hauria pogut marcar el tercer en contraatacs clars en què Henriques va salvar els mobles, el Reus va cometre la desena falta. Inspirat, el porter portuguès va guanyar la partida a Álvarez i va evitar el gol blaugrana en la directa.

En el 29', Marín va mirar de superar de nou Egurrola en una directa –15a falta–, però aquest cop el porter del Barça li va endevinar la intenció. Salvat, però, va empatar aprofitant una bola penjada per Casanovas. Bargalló va avançar el Barça novament en la quinzena falta. Va aguantar amb mestria Henriques i la va clavar pel pal curt (3-2). Marín va replicar (3-3) en una fase volàtil i fantàstica. Una blava a Platero va permetre a Bargalló repetir l'operació en una directa (4-3) quan el Barça estava en inferioritat per una blava a Gual per protestar. Casanovas, de penal, va empatar per enèsim cop (4-4). En l'acció posterior, els locals van cometre la vintena falta. Egurrola va tornar a guanyar la partida a Marín. Lucas Ordóñez va fer el 5-4 amb un tret exterior i Panadero, en una bona combinació, va semblar sentenciar (6-4). Platero va perseverar (6-5) a 2:15 del final i Casanovas, de penal, va marcar el 6-6 a 1:13 del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)