Internacional

El Vilafranca passa amb un gol d'or

Hoquei sobre patins. El Caldes i l'Igualada van guanyar fora de casa i també van accedir als quarts de final de la copa de la CERS

El Cafès Novell Vilafranca es va classificar per als quarts de final de la copa de la CERS gràcies a un gol d'or de Marc Vázquez de falta directa a 18 segons del final de la pròrroga (5-2). Els vilafranquins van remuntar el 3-1 que havien encaixat a la pista del Juventude de Viana portuguès. Àngel Rodríguez, Joan Vázquez, Marc Vázquez i Rubén Fernández van fer els gols del 4-2 que va forçar la pròrroga.

L'Igualada Calaf Grup es va imposar per 3-6 a la pista del Remscheid i ja havia guanyat per 11-1 l'anada. El seu rival en els quarts serà el Viareggio, que ahir va eliminar el Ploufragan francès. Els gols de l'equip de Ferran López els van fer Pla (2), Garcia, Bars, Bargalló i López. El Recam Làser Caldes, per la seva banda, va enllestir sense contemplacions el partit contra els suïssos del Wimmis per 4-7 –5-1 en l'anada–. Els gols els van fer Blanqué (3) Rovira (2), Roger Acsensi i Galbas. El seu rival serà el Trissino italià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)