OK Lliga

La permanència és el gran objectiu

Hoquei sobre patins. El Lloret i el Girona inicien la segona volta amb dos partits força complicats

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona inicien avui la segona volta de l'OK Lliga amb l'objectiu molt clar de cara al final de la temporada: aconseguir la permanència. Els lloretencs estan en la zona mitjana de la taula –són setens amb 20 punts–, però són conscients de la igualtat que hi ha i que només tenen set punts de marge sobre la primera plaça de descens. En aquest inici de la segona volta els homes de Manel Barceló reben l'Igualada Calaf Grup, que marca la salvació en el tretzè lloc amb tretze punts. El Lloret va fer un bon final de la primera volta, amb tres victòries seguides, i es va classificar per a la copa, però no ha aconseguit ser sòlid davant la seva afició i només ha guanyat dos partits i n'ha empatat un altre a casa. En l'última jornada va cedir contra el Caldes (1-4). En la primera volta els lloretencs van empatar a la pista de l'Igualada (4-4).

Els gironins visitaran per primer cop el pavelló de Riazor, a la Corunya, per enfrontar-se al Liceo, el quart. Els homes de Ramon Benito van entrar en la zona de descens en la darrera jornada de la primera volta per primer cop en el seu debut en l'OK Lliga. Els gironins no aconsegueixen bons resultats lluny de casa i no han aconseguit cap victòria, i només han sumat dos empats. La visita a Riazor no sembla propícia per aconseguir el primer triomf lluny de casa. Els gallecs fa tres jornades que no guanyen, i s'han enfrontat als tres primers. No poden cedir més punts, voldran evitar la sorpresa, i més contra un equip que ja els va superar inesperadament en l'inici de la competició, ja que el Citylift Girona els va guanyar a casa per 6-4 en el seu debut en la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)