OK Lliga

L'Igualada guanya a Lloret i agafa una mica d'aire

Ok Lliga. Els lloretencs van fer una bona segona meitat però no van estar encertats i mantenen la ratxa negativa de resultats al seu pavelló

LLORET 1 IGUALADA 3

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Adrià Farré, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Sulé, Ariza i Patau.IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, Pla, Vives, Emanuel Garcia i Molas –equip inicial–; Francesc Bargalló, Dani López i Bars.GOLS:0-1 (16') Emanuel Garcia. 0-2 (19') Pla. 1-2 (38') Sulé, de falta directa. 1-3 (50') Emanuel Garcia.ÀRBITRES:F.J. Garcia i A. Tavera. Blava a Vives.FALTES:9 del Lloret i 12 de l'Igualada.

L'Igualada Calaf Grup va guanyar a la pista del Lloret Vila Esportiva i va agafar una mica d'aire per allunyar-se de la zona perillosa de la taula. Els lloretencs van mantenir la mala ratxa de resultats al seu pavelló i van encaixar una nova derrota.

El conjunt local va començar controlant el partit i va tenir ocasions per avançar-se. En el minut 9, Àlex Grau va enviar una bola al pal i, en el 12, el seu germà Marc, tot sol davant el porter, no va poder marcar. Fins a aquest minut, els igualadins no havien fet res encara, però, en tres minuts, es van posar amb un 0-2. En el minut 16, Emanuel Garcia va inaugurar el marcador i, en el 19, en una jugada de picardia, Pla va fer el segon. Aquests gols van descentrar l'equip de Manel Barceló, que no va tornar a ser l'equip dels primers minuts de partit. Tot i això, encara va tenir una darrera ocasió abans del descans amb un xut de Marc Grau que va sortir ajustat per sobre el travesser.

La segona part va ser diferent i els lloretencs van saber controlar el partit i crear moltes ocasions, tot i que no van estar del tot encertats, ja que van xocar contra els pals i en tres ocasions la bola s'hi va estavellar. Al seu davant, els igualadins van fer antihoquei, passant-se la bola fins que els xiulaven joc passiu. Marc Grau va tenir la primera gran ocasió en el minut 28 en una falta directa, però el porter visitant la va aturar molt bé. En el minut 38, va ser Sulé qui, per fi, va marcar el primer gol dels locals en transformar una falta directa. En el mateix minut, hi va haver un nou pal d'Àlex Grau. Era un atac constant dels lloretencs i els igualadins es defensaven. En el minut 47, va arribar el tercer pal d'Àlex Grau i, en entrar en el darrer minut, el mateix jugador va tenir una gran ocasió a porta buida, però no va estar encertat. El tècnic del Lloret va canviar el porter i va fer entrar a un altre jugador de pista. Quan faltaven 21 segons per acabar, Emanuel Garcia ho va aprofitar per marcar l'1-3 i sentenciar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)