Copa

Al Lloret li toca el Liceo

Hoquei sobre patins. Els selvatans jugaran els quarts de final de la copa contra els gallecs en el primer partit del segon dia de competició, el divendres 24, en un horari per determinar

El sorteig de la copa que es va fer ahir a Alcobendas va determinar que el Lloret Vila Esportiva s'enfrontarà en els quarts de final al Liceo. El partit entre els selvatans i els gallecs serà el primer del segon dia de competició, el divendres 24. Els horaris de tots els partits encara no estan determinats i s'espera el que decideixin les televisions. Els set partits es podran veure en directe per televisió, i es podran seguir per Esport3, Teledeporte, La Xarxa TV i pel canal d'internet OK Liga TV.

El conjunt selvatà disputarà per quarta vegada la copa des que es juga en aquest format de quarts de final. El seu millor resultat va ser arribar a les semifinals de l'any 2005 a Reus. La darrera vegada que el Lloret va aconseguir classificar-se per a la copa va ser l'any 2010, en què, tot i jugar-se a Lloret de Mar, l'equip va acabar setè la primera volta i també hi hauria accedit per llocs. El seu rival en aquesta edició, el Liceo, ha guanyat nou títols de copa al llarg de la història, però l'últim el va aconseguir l'any 2004 i des de llavors ni tan sols ha arribat a la final. La temporada passada va ser eliminat en la semifinal.

Si el Lloret superés el Liceo, es trobaria en la semifinal el guanyador dels quarts de final entre el Barça Lassa, el campió, i el CP Voltregà. Els blaugrana, que defensen el títol, disputaran l'últim partit dels quarts el divendres 24 a la nit. La competició s'iniciarà el dijous 23 a la tarda amb l'enfrontament entre el CP Vic, el subcampió de l'any passat, i el Moritz Vendrell. Tancarà la primera jornada el partit entre el Reus Deportiu La Fira i el Reicomsa Alcobendas, que és l'amfitrió. El dissabte 25 es disputaran les dues semifinals i el diumenge 26 la gran final.

Els sis equips catalans que disputaran la copa i l'amfitrió, l'Alcobendas, van tenir representació en el sorteig i només en va ser absent el conjunt gallec del Liceo. Entre les autoritats van fer parlaments el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, que va destacar l'esforç que ha fet la ciutat madrilenya per ser la seu de la competició. El director general de Joventut i Esport de la Comunitat de Madrid, Pablo Salazar, va fer esment del pes que té l'esport en la societat i l'economia, i l'alcalde d'Alcobendas, Ignacio García, es va mostrar molt content que la ciutat sigui l'escenari de la copa.

Aquesta edició serà la cinquena que el títol de copa es decidirà a Alcobendas. La primera va ser l'any 1979 i s'hi va jugar només la final, un fet que es va repetir el 1990. En l'edició del 1997 ja s'hi va disputar una fase final entre quatre equips, i en la del 1999 es va estrenar el format actual de quarts de final de vuit equips que tant èxit ha tingut.

ELS PROTAGONISTES

Tot i sortir amb desavantatge, competirem amb les nostres armes i el nostre hoquei
Ferran Serra
capità del lloret
Disfrutarem de l'ambient de la copa, una experiència que molts dels meus jugadors viuran per primer cop
Manolo Barceló
ENTRENADOR DEL LLORET
Si són millors ens guanyaran, però no tirarem la tovallola en cap moment.
Ferran Serra
cAPITÀ DEL LLORET
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)