OK Lliga

Contraatacs mortals

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va excel·lir en el segon temps i va obtenir un triomf de prestigi a la pista del Moritz Vendrell

M. VENDRELL 4 GIRONA 5

MORITZ VENDRELL:Molina, Rocasalbas, Mitjans, Rocasalbas i Jordi Ferrer -equip inicial-; Creus, Navarro i Gil.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Contreras, Bolcato i Garcia -equip inicial-; Hernández, Carles, Gómez i Povedano.GOLS:1-0 (4') Ferrer. 2-0 (16') Creus. 2-1 (42') Pelicano, de penal. 2-2 (43') Pelicano. 2-3 (45') Hernández. 2-4 (46') Garcia. 3-4 (46') Mitjans, de penal. 4-4 (47') Ferrer. 4-5 (49') Gómez.ÀRBITRES:Gómez i Melero.FALTES:8 el Moritz Vendrell i 13 el Girona.

El Citylift Girona va assaltar ahir la pista del Moritz Vendrell gràcies a un gol de Marc Gómez quan faltaven 50 segons que va coronar un tram final boig i pletòric en què va fer sang al contraatac. És el primer triomf a fora del curs dels gironins. Jordi Ferrer va obrir la llauna (4') de seguida i Creus, amb un xut de cullera va fer pujar el 2-0 (16') en una fase en què el jugador més destacat dels visitants va ser el porter Llaverola. En la primera part es va produir el retorndel fins ara lesionat Marc Navarro, una peça clau en els vendrellencs.

En el minut 32, el Girona va cometre la desena falta però Creus no va poder batre Llaverola en la directa. En el minut 42 va començar el festival del Girona. Hernández va enviar la bola al travesser i, en l'acció posterior, Gómez va forçar el penal de Molina. Pelicano la va clavar (2-1). Desfermat, l'equip de Ramon Benito va fer l'empat en la jugada posterior en un contraatac ben portat per Hernández, que va fer una gran assistència al golejador Pelicano en plena crisi vendrellenca. Pelicano va tornar el favor a Hernández (2-3). Garcia va robar la bola, es va escapar i va batre Molina (2-4). Els locals van reaccionar en un tres i no res amb un penal de Rocasalbas i un gol de Ferrer (4-4). Gómez, però, va segellar el triomf visitant en l'enèsim contraatac en una fase final de bogeria col·lectiva.