Lliga Europea

Hoquei sobre patins

Lliga Europea

Dos equips catalans als quarts de la lliga europea

Hoquei sobre patins. El Vic perd a Lodi (6-3) i queda eliminat. El Reus s'enfrontarà al Porto i el Barça se les haurà amb el Forte dei Marmi

El Vic no ha pogut superar la qualitat del Lodi (6-3), el líder de la lliga italiana, i ha quedat eliminat en la lliga europea d'hoquei sobre patins. Els transalpins acompanyen al Benfica, el campió del grup B, i jugaran davant de l'Oliveirense dels catalans Jordi Bargalló, Xevi Puigbí i Jepi Selva El Barça Lassa, per la seva banda, ha segellat contra el Merinhac francès (5-1) el primer lloc del grup B i s'enfrontarà al Forte dei Marmi, el segon classificat de la lliga italiana. El Reus La Fira, que ja era primer de grup C, ha perdut a la pista del l'Sporting (6-3) un partit intranscendent i el seu rival serà el temible Porto de Guillem Cabestany. L'altre duel el jugaran el Liceo i el Benfica, el vigent campió d'Europa. Les eliminatòries es jugaran els dies 11 de març i 1 d'abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)