Lliga Europea

Hoquei sobre patins

Lliga europea

El Vic queda fora de la final a quatre

Lliga europea. Els osonencs es van avançar amb un 0-2, però van ser superats en la segona part pel Lodi

LODI 6 VIC 3

WASKEN LODI:Català, Ambrosio, Cocco, Illuzzi i Platero –inicial–; Alessandro Verona, Pochettino, Maremmani, Coppola i Mattia Verona.CP VIC:Camps, Ordeig, Bancells, Burgaya i Cristian Rodríguez –inicial–; Presas, Llorca, Casas i Raurell.GOLS:0-1 (10') Cristian Rodríguez. 0-2 (11') Ordeig. 1-2 (17') Ambrosio. 2-2 (22') Ambrosio. 3-2 (36') Ambrosio. 4-2 (40') Illuzzi. 5-2 (41') Cocco, de falta directa. 5-3 (46') Llorca. 6-3 (48') Cocco, de falta directa.ÀRBITRES:M. Guilherme i L. Peixoto (Portugal).

El Vic no es va classificar per als quarts de final de la lliga europea en ser derrotat per 6-3 pel Lodi italià. Els osonencs van fer un bon inici de partit i es van situar amb un 0-2 en marcar en poc més d'un minut Cristian Rodríguez i Ordeig. Abans del descans, però, els italians van empatar i en la segona meitat es van distanciar en el marcador. Tres gols d'Ambrosio van avançar el Lodi i, tot i un gol de Llorca (5-3), els italians es van adjudicar el triomf.