OK Lliga

El Vendrell es retroba amb la victòria

Hoquei sobre patins. Va guanyar a la pista d'un Lleida molt lluitador, després de cinc jornades sense conèixer el triomf

LLEIDA 4 VENDRELL 7

ICG SOFTWARE LLEIDA:Ll. Tomàs, B. López, Cañellas, Giménez i A. Tomàs –inicial–; Trilla, Llisà, Rodero, Mataix i Mola.MORITZ VENDRELL:Molina, Creus, F. Gil, J. Ferrer i Rocasalbas –inicial–; Mitjans, Navarro, Paris, E. Fernández i Zapater.GOLS:0-1 (7') Ferrer. 0-2 (18') Gil. 0-3 (20') Fernández. 1-3 (22') Trilla. 1-4 (29') Navarro. 2-4 (31') Tomàs. 2-5 (35') Creus. 3-5 (35') Giménez. 4-5 (38') López (p.). 4-6 (38') Rocasalbas (f.d.). 4-7 (48') Navarro.ÀRBITRES:J.A. Ribó i X. Buixeda. Blava a Andreu Tomàs (2) i a Creus.FALTES:16 del Lleida i 13 del Vendrell.

El Moritz Vendrell es va retrobar amb la victòria a la pista de l'ICG Software Lleida i va posar fi a cinc jornades sense saber què era guanyar, quatre derrotes i un empat. Va reforçar la moral de cara a la copa d'aquesta setmana. Els lleidatans van lluitar molt i van buscar puntuar tot i el 0-3 amb què es va iniciar el partit. En la segona meitat el Lleida es va arribar a situar amb un ajustat 4-5 però els vendrellencs van saber sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)