Copa

Hoquei sobre patins

Copa femenina

Previsió d'igualtat

Hoquei sobre patins. Els cinc equips catalans intentaran aconseguir a partir d'aquesta tarda a Lloret el títol de la copa femenina, que l'any passat va guanyar el Gijón

La copa femenina s'està fent un lloc en el calendari estatal pel nivell dels equips, la intensitat amb què la disputen i la igualtat dels enfrontaments. En aquesta dotzena edició la previsió de qui la guanyarà torna a ser oberta, com en les tres darreres que també es van jugar a Lloret de Mar. De fet, en les tres edicions disputades a la localitat selvatana hi ha hagut tres campions diferents i en les dues últimes no es van repetir els finalistes. El Voltregà va guanyar el cinquè títol l'any 2014, en la primera edició que es va disputar a Lloret, i l'any següent el Manlleu es va estrenar com a campió en vèncer en la final les anteriors campiones. L'any passat el Gijón va guanyar el títol en superar en els penals el Palau, que havia arribat a una final per primer cop.

Dels vuit equips que avui disputaran els quarts, set ja van disputar la darrera edició, i només el Liceo gallec hi debutarà. El Bigues i Riells i Las Rozas madrileny intentaran passar per primer cop els quarts de final en la seva segona participació. El Covesa Sfèric Terrassa és la tercera vegada que juga la copa i tampoc ha superat mai els quarts. El Generali Palau de Plegamans i el Manlleu disputaran la quarta copa femenina, els primers amb ganes de tornar a lluitar pel títol i els segons de guanyar-la per segon cop. El Gijón ha estat present en onze de les dotze edicions, té tres títols i és l'actual campió, mentre que el Voltregà les ha jugat totes, va ser el primer campió l'any 2009 i l'ha guanyat cinc vegades.

Dels quatre enfrontaments de quarts de final només hi ha un antecedent en la copa: el Voltregà-Bigues i Riells ja es va jugar l'any passat i les osonenques es van classificar (5-3). En l'OK Lliga femenina actual les de Sant Hipòlit van guanyar clarament (0-5) a la pista del Bigues, tot i que no es van distanciar fins als darrers cinc minuts. El Palau va golejar el Liceo a domicili en la segona meitat (0-4), mentre que l'Sfèric va superar ajustadament el Manlleu (3-2). El Gijón va cedir un empat contra Las Rozas (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)