el9cers

El Caldes fa història i jugarà la final a quatre

Copa de la CERS. L'Igualada va empatar i va quedar eliminat

El Recam Làser Caldes va fer una mica més d'història i es va classificar per disputar la final a quatre de la copa de la CERS. Els vallesans van guanyar a la pista del Trissino italià per 2-5 en la tornada dels quarts de final i jugaran la semifinal contra el Viareggio italià, el botxí de l'Igualada Calaf Grup. El Caldes es va avançar i sempre va tenir el partit i l'eliminatòria controlada. En el descans guanyava per 1-2 i en la segona part va arribar fins al 2-5 i un total de 5-9 en l'eliminatòria. Xavi Rovira va fer tres gols i Roger Acsensi els altres dos. Una de les banderes que van presidir el partit a la pista italiana va ser una estelada. En el Trissino hi juga el català Kilian Aguilar.

L'Igualada no va poder remuntar contra el Viareggio, i només va empatar a quatre gols –va caure eliminat per un global de 5-8–. Els catalans del conjunt italià van ser els botxins dels igualadins ja que Xavi Rubio va marcar dos gols i Xavi Costa un altre. L'Igualada va buscar la remuntada –havia perdut per 4-1 a Itàlia–, i va tenir un 3-1 en l'inici de la segona meitat però no ho va aconseguir.