OK Lliga

Necessitats de victòries i de punts

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva arriben al derbi en plena lluita per mantenir-se

La lluita per la permanència i la necessitat d'aconseguir victòries i de sumar punts marquen el derbi de les comarques gironines entre el Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva, que es disputa avui (20 h). Els dos equips no hi arriben en el seu millor moment, però estan decidits a buscar un triomf que els faci millorar en la classificació.

El Girona ha perdut els dos darrers partits que ha disputat, i en el darrer, jugat a Lleida, va veure com dos dels seus jugadors importants es van lesionar. Andrea Bolcato estarà dos mesos absent de les pistes i Marc Gómez al final no té cap lesió greu i ja s'ha posat els patins aquesta setmana, però continua essent dubte. El Lloret fa sis jornades que no guanya i només ha sumat dos punts en dos empats aquesta segona volta. Fora de casa està fent millors resultats que en el seu pavelló i gairebé ha sumat el doble de punts a domicili.

Els gironins ocupen la tretzena posició, la primera de permanència, amb 19 punts, i en tenen un de marge sobre el primer equip que baixaria. Tres posicions i tres punts per sobre hi ha l'equip selvatà, que és desè amb 22 punts. Els tres equips de la zona de descens s'enfronten amb rivals de la zona alta: l'Alcobendas rep el Barça, el líder; el Manlleu rep el Reus, el tercer, i el Vilafranca visita l'Alcoi, el setè. Un triomf del Girona o del Lloret els podria servir per a ampliar la seva diferència respecte de la zona perillosa. En la primera volta el Lloret va guanyar el Girona (2-1), en un partit anivellat i que es va decidir quan mancaven dos minuts.

Deu jornades per decidir-ho tot

L'OK Lliga entra en les seves darreres deu jornades i gairebé tot està per decidir. No se sap qui guanyarà el títol, ni la majoria d'equips que disputaran la lliga europea o la copa de la CERS, ni tampoc els tres equip que baixaran. Alguns estan més ben posicionats per aconseguir aquests objectius o evitar-los, però queden 30 punts en joc i tot pot canviar. El Barça té molts de números per revalidar el títol, però ni ells mateixos consideren suficients els sis punts que tenen de marge sobre els seus perseguidors, el Vic i el Reus. Tots tres sembla que tenen assegurada una plaça per a la lliga europea de la temporada vinent, i el quart lloc se'l disputen el Liceo i el Voltregà. Al seu darrere les places de la CERS estan més disputades. En la zona de descens no hi ha cap equip definitivament despenjat. De fet, hi ha cinc equips que ni tan sols tenen un marge de dues victòries –sis punts– sobre les tres places de descens, i tots estan lluitant per conseguir la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)