Més hoquei

Cada vegada més a prop

Hoquei sobre patins. El Palafrugell va tenir una feinada a la pista d'un combatiu GEiEG i camina amb pas ferm cap a l'ascens a l'OK Lliga

GEIEG 1 PALAFRUGELL 2

GEiEG:Ortega, Canet, Garcia, Palacín i vidal -equip inicial-; Gelmà, López, Gallardo i Nonell.PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Duran, Aldrich i Pujol -equip inicial-; Viella, Brugué, Vives i Casanovas.GOLS:0-1 (18') Ribot. 0-2 (41') Pujol, de falta directa. 1-2 (47') Canet.ÀRBITRES:Picó i Pardo. Blaves a López i Palacín, del GEIEG, i a Pujol, del Palafrugell.FALTES:14 el GEiEG i 8 el Palafrugell.

El Palafrugell, el líder de primera estatal, se'n va sortir en el derbi gironí a la pista del GEiEG però li va tocar patir fins al darrer segon per la persistència dels locals, que són penúltims i en zona de descens. Guillem Ribot, en el tram final del primer temps, i Gerard Pujol, ben entrada la segona part en una falta directa –10a falta comesa pels locals–, van situar un relativament còmode 0-2 per al conjunt de Xavi Garcia. El gol del local Sergi Canet a 2:36 va revitalitzar l'equip d'Israel Umbert, que va tenir una directa per empatar a 1:02 del final arran d'una blava al visitant Pujol. El llançament de Pau Palacín, però, no va entrar, i el Palafrugell va sumar tres punts que l'enlairen encara més al capdavant de la categoria. L'avantatge li permet acaronar l'ascens a l'OK Lliga amb un marge de set punts sobre el quart a sis jornades del final.