OK Lliga

hoquei patins

barça

Muñoz anuncia que deixa la banqueta del Barça

Hoquei sobre patins. El tècnic, que acaba contracte el 30 de juny, diu que plega per motius personals i seguirà vinculat al club

El tècnic del Barça Lassa d'hoquei sobre patins, Ricard Muñoz, ha anunciat aquest matí en una roda de premsa que deixarà la banqueta blaugrana el 30 de juny quan acabi el seu contract en vigor. Muñoz ha adduït “motius personals” i ha recalcat la il·lusió que li ha fet ser el tècnic de la secció: “És una decisió que prenc conscient i amb tranquil·litat: ha estat un somni dirigir el Barça.” Toni Miró, el mànager de la secció, ha reconegut l'esforç de Muñoz al capdavant de l'equip: “El treball és dur, la pressió és alta i l'esforç del Ricard Muñoz s'ha d'agrair.” El director de les seccions professionals, Albert Soler, ha anunciat que Muñoz seguirà vinculat a la Masia –de fet, ja hi exercia de professor abans i durant la seva etaà d'entrenador– i “als projectes del club.”

Muñoz va accedir al càrrec el 2013 substituint Gaby Cairo, del qual n'era el segon entrenador. Des de llavors, ha guanyat 12 títols: tres lligues, dues lligues europees, dues copes, tres Supercopes, una copa Continental i una Intercontinental. Enguany, l'equip és líder destacat de l'Ok Lliga i és a un pas de classificar-se per a la final a quatre de la lliga europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)