Més hoquei

El somni del Palafrugell

Hoquei sobre patins. L'equip de Xavi Garcia, líder de la primera divisió i amb un marge de set punts respecte del quart, continua el camí cap a l'OK Lliga avui a casa contra el Barça B (20 h) amb la baixa sensible de Pujol

El pavelló del carrer Ample tornarà a vibrarà avui amb una de les sis finals que li falten al Palafrugell per concretar el somiat ascens a l'OK Lliga. Els de Xavi Garcia reben el Barça B de Jordi Camps disposats a continuar augmentant les seves possibilitats. El Palafrugell és líder amb 7 punts de marge sobre el quart quan falten sis jornades –18 punts en joc– i pugen els tres primers. En la primera volta, els empordanesos es van imposar a la pista blaugrana per 3-4. L'equip de Garcia, però, farà bé de vigilar de prop el golejador visitant Oriol Garcia –22 dianes–. El tècnic, que diu que ja hauria “signat a principi de curs tenir aquesta pressió positiva”, destaca també el talent de Pablo Nájera. “Són jugadors amb molta qualitat i un equip molt competitiu que no lluita per una classificació sinó per arribar al primer equip”, explica Garcia, que no podrà disposar del seu golejador Gerard Pujol –24 gols– per acumulació de targetes. Pel que fa als altres equips gironins, el SHUM Frit Ravich rep el Vilanova (20 h) i el GEiEG visita el Mataró (20.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)