Més hoquei

El Palafrugell cedeix un empat contra El Barça B

1a divisió. Els locals van disposar d'una falta directa en el darrer minut

PALAFRUGELL 4 BARÇA B 4

CH PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Duran i Aldrich –inicial–; Viella, Vives, Ruiz, Casanovas i Panella.BARÇA LASSA:Roca, Miguélez, Palazón, Miquel i Oriol Garcia –inicial–; Najera, Gurri, Marc González, Vila i Arcas.GOLS:0-1 (3') Oriol Garcia. 1-1 (14') Ruiz. 2-1 (15') Duran. 2-2 (23') Palazón. 2-3 (39') Miquel. 3-3 (39') Brugué, de falta directa. 4-3 (43') Brugué. 4-4 (48') Najera.ÀRBITRES:J. Rovira i M. Soler. Targeta blava a Ribot.FALTES:5 del Palafrugell i 15 del Barça B.COMENTARI:El Palafrugell va cedir un empat a casa contra el Barça B en un partit en què va lluitar fins al final per aconseguir la victòria. En el darrer mig minut els empordanesos van disposar d'una falta directa per decantar la victòria del seu costat però no van marcar. El partit contra el filial blaugrana va ser molt disputat, anivellat i va tenir alternatives en el marcador. El Barça B es va avançar en els primers minuts però els gols de Ruiz i Duran van capgirar el partit abans d'arribar al descans amb un empat, 2-2. En la segona meitat, novament els blaugrana van marcar primer i dos gols força seguits del Palafrugell van tornar-lo a posar al davant. En aquesta ocasió va ser Brugué qui els va marcar (4-3). A falta de dos minuts, els blaugrana van tornar a empatar i es van poder emportar un punt.