OK Lliga

El Reus es retroba amb el triomf i goleja

Hoquei sobre patins. El roig-i-negres van superar plàcidament l'Alcoi

REUS 6 alcoi 1

REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Salvat, Casanovas, Torra i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Marín, Platero, Ollé, Torné i Toda.ENRILE PAS ALCOI:Marc Grau, Formatjé, Cañellas, Baieli i Roca –equip inicial–; Gelmà, Lourenço, Cordero, Martí i Doménech.GOLS:1-0 (9') Casanovas. 2-0 (14') Marín. 2-1 (16') Cañellas. 3-1 (18') Torra. 4-1 (25') Salvat. 5-1 (32') Marín. 6-1 (36') Casanovas.ÀRBITRES:G. Sandoval i D. Pico. Van mostrar targeta blava a Baieli i a l'entrenador de l'Alcoi Sergi Punset.FALTES:11 del Reus i 11 de l'Alcoi.COMENTARI:El Reus Deportiu La Fira va retrobar el camí de la victòria, després de l'empat contra el Manlleu, i va golejar l'Enrile Pas Alcoi en un partit força plàcid. Els roig-i-negres van encarrilar la victòria en la primera part i en la segona van sentenciar. El tècnic del Reus, Enrico Mariotti, va donar oportunitat de sortir a pista a tots els seus jugadors i, fins i tot, quan faltaven quatre minuts va entrar el segon porter, David Toda. En els primers minuts l'Alcoi va disposar d'algunes ocasions, però van ser els reusencs els que es van avançar, amb un gol d'Albert Casanovas. El segon el va fer Raúl Marín en el xut d'una falta indirecta i en la primera bola que va tocar, ja que acabava d'entrar a pista. El 2-1 dels alcoians no va durar gaire en el marcador, ja que Marc Torra va anotar poc després. En l'últim minut abans del descans Salvat va fer el 4-1, i uns segons després l'Alcoi va disposar d'un penal que el Porter Pedro Henriques va aturar. En la segona meitat Raúl Marín i Albert Casanovas van ampliar l'avantatge fins al 6-1, i el jove porter David Toda va aturar una falta directa.