OK Lliga

El Barça no deixa cap opció al Noia

Hoquei sobre patins. En la segona meitat els blaugrana es van distanciar

BARÇA 6 NOIA 2

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Ordóñez, Pau Bargalló i Edu Lamas –equip inicial–; Álvarez, Pascual, Panadero, Barroso i Egurrola.NOIA FREIXENET:Lluís Gil, Esteller, Del Amor, Rosa i Roca –equip inicial–; Albesa, Mendes, Xaus, Ribas i Xus Fernández.GOLS:1-0 (12') Pascual. 2-0 (26') Pascual. 3-0 (33') Pau Bargalló, de falta directa. 3-1 (33') Albesa, de falta directa. 4-1 (38') Gual. 5-1 (43') Edu Lamas. 6-1 (43') Álvarez, de falta directa. 6-2 (44') Rosa, de penal.ÀRBITRES:O. Valverde i A. López.FALTES:15 del Barça i 17 del Noia.COMENTARI:El Barça Lassa no va deixar cap opció al Noia freixenet i el va derrotar per 6-2. Els blaugrana es van distanciar del seu rival en la segona meitat després d'una primera meitat més anivellada, i mantenen el seu avantatge al capdamunt de la classificació de l'OK Lliga. En la primera part els de Sant Sadurní van aguantar els blaugrana i van anar al descans amb només un gol en contra. Matías Pascual va fer l'1-0 en una gran acció dins l'àrea. En la primera jugada de la segona meitat, el mateix Pascual va fer el 2-0 i va obrir el camí del triomf clar. Pau Bargalló va fer el tercer de falta directa i en el mateix minut Eloi Albesa va anotar el 3-1, també de falta directa. El Barça no va permetre cap reacció del Noia i, en cinc minuts, Marc Gual, Edu Lamas i Pablo Álvarez, de falta directa, van situar el marcador en un 6-1 a falta de set minuts. En els darrers minuts, els de Sant Sadurní van poder reduir una mica la diferència, però només van anotar de bola aturada. Ferran Rosa va marcar de penal i Eloi Albesa va tenir una altra falta directa, però no va marcar.