OK Lliga

El Citylift Girona guanya un rival molt directe

OK Lliga. Va sumar tres punts importants per seguir allunyant-se del descens contra un Vilafranca que no es va rendir. Els gironins es van retrobar amb el triomf davant la seva afició

GIRONA 3 VILAFRANCA 1

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramon i Povedano –equip inicial–; Josep Hernández, Manel Garcia i David Carles.CAFÈS NOVELL VILAFRANCA:Arellano, Galán, Àngel Rodríguez, Marc Palau i Rubén Fernández –equip inicial–; Joan Vázquez, Cusachs i Lluís Ferrer.GOLS:1-0 (22') Josep Hernández. 2-0 (24') Pelicano, de penal. 2-1 (42') Palau, de falta directa. 3-1 (50') Marc Gómez.ÀRBITRES:A. Gómez i X. Galán.FALTES:13 del Girona i 7 del Vilafranca.

El Citylift Girona va derrotar un rival molt directe, el Cafès Novell Vilafranca, i segueix allunyant-se de la zona de descens. Els gironins es van retrobar amb la victòria davant la seva afició, ja que havien perdut els dos darrers partits que havien jugat a casa. Els homes de Ramon Benito van dominar el partit, es van avançar en els últims minuts de la primera meitat (2-0) però no va ser fins a cinc segons del final que van poder sentenciar i respirar tranquils. El Vilafranca sempre va seguir lluitant i amb el 2-1 a vuit minuts del final va buscar l'empat i va tenir ocasions per aconseguir-lo.

La primera meitat va ser força igualada fins als darrers minuts, quan Josep Hernández va inaugurar el marcador. Un parell de minuts després Raül Pelicano va marcar el 2-0 en transformar un penal. En la segona meitat el Vilafranca va buscar remuntar el partit però el porter Jaume Llaverola va estar força encertat i els visitants només van poder marcar en un falta directa per les deu faltes d'equip dels gironins. Quedaven vuit minuts i el Vilafranca va buscar l'empat, però en els darrers segons Marc Gómez va sentenciar a porteria buida anotant el 3-1 definitiu.