OK Lliga

L'Igualada torna a vèncer

Hoquei sobre patins. Els igualadins, que feia cinc partits que no guanyaven, van superar el Lleida i s'allunyen dels llocs de descens

IGUALADA 4 LLEIDA 1

IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, Pla, Vives, Bars i Molas –inicial–; Francesc Bargalló, Emanuel Garcia, Dani López, Prat i Del Valle.ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Borja López, Cañellas, Giménez i Andreu Tomàs –inicial–; Rodero, Llisà, Mataix, Trilla i Mola.GOLS:1-0 (7') Vives. 1-1 (8') Cañellas. 2-1 (20') Emanuel Garcia. 3-1 (46') Molas. 4-1 (50') Molas, de falta directa.ÀRBITRES:G. Sandoval i A. Ribó. Targeta blava a Giménez.FALTES:7 de l'Igualada i 10 del Lleida.COMENTARI:L'Igualada Calaf Grup va aconseguir tres punts molt importants contra l'ICG Software Lleida que l'allunyen de la zona de descens. Els igualadins es van retrobar amb la victòria en l'OK Lliga després de cinc jornades sense guanyar i encaixar quatre derrotes i un empat. El Lleida va posar fi a tres partits seguits sense perdre però es manté en la zona mitjana de la classificació. Els igualadins van tenir ocasions en els primers minuts, es van avançar i van poder ampliar el marge però els lleidatans van empatar tot seguit. Tot i això els locals van anar al descans amb avantatge. En la segona meitat els dos equips van tenir ocasions i els porters Elagi Deitg i Lluís Tomàs van fer bones aturades. En els darrers cinc minuts, però, Met Molas va fer dos gols i va sentenciar.