OK Lliga

El Citylift Girona ho intenta però cau derrotat a Igualada

OK Lliga. Els igualadins segueixen en ratxa i van aconseguir la quarta victòria consecutiva

IGUALADA 3 GIRONA 1

IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, Pla, Bars, Emanuel Garcia i Molas –inicial–; Vives i Francesc Bargalló.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramon i Povedano –inicial–; Hernández, Manel Garcia i David Carles.GOLS:0-1 (2') Pelicano. 1-1 (4') Emanuel Garcia. 2-1 (9') Emanuel Garcia. 3-1 (31') Pla.ÀRBITRES:A. Tavera i A. López.FALTES:8 de l'Igualada i 11 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona va ser derrotat a la pista de l'Igualada Calaf Grup. Tot i que ho va intentar en tot moment, no va estar afortunat. Els igualadins van mantenir la seva ratxa, van sumar la quarta victòria consecutiva i s'allunyen gairebé definitivament de la zona perillosa. El Girona va encaixar la tercera derrota seguida i haurà de seguir lluitant per mantenir-se. Els gironins es van avançar en el marcador en el minut 2 amb un gol de Pelicano, però Emanuel Garcia es va mostrar molt encertat de cara a gol i amb dos gols en cinc minuts va capgirar el resultat. Els gironins van tenir ocasions abans del descans, però el porter local Elagi Deitg va fer grans aturades. En l'inici de la segona meitat el Girona va buscar amb insistència l'empat, però va fer una errada clara: Sergi Pla es va quedar sol i va marcar el 3-1, que els gironins ja no van poder remuntar.