OK Lliga

El Reus venç a Vic i consolida la segona posició

Hoquei patins. Es va avançar amb un 0-3 i els osonencs ho van anivellar

VIC 3 REUS 5

CP VIC:Camps, Llorca, Bancells, Burgaya i Cristian Rodríguez –inicial–; Presas, Ordeig, Casas, Claramunt i Raurell.REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Marín i Torra –inicial–; Salvat, Àlex Rodríguez, Ollé, Torné i Toda.GOLS:0-1 (1') Casanovas. 0-2 (9') Torra. 0-3 (11') Marín. 1-3 (17') Casas, de penal. 2-3 (18') Presas. 3-3 (30') Burgaya. 3-4 (43') Àlex Rodríguez, de penal. 3-5 (50') Torra.ÀRBITRES:J. Sánchez i A. Gorina.FALTES:11 del Vic i 14 del Reus.COMENTARI:el Reus Deportiu La Fira va guanyar a la pista del Vic i es va consolidar en la segona posició. Aquest partit entre el tercer i el segon, era important per decidir la segona plaça, però també podia donar el títol de lliga al Barça si acabava en empat. Els roig-i-negres van sortir a buscar la victòria, en el primer minut ja va marcar i es va situar amb un 0-3 en el minut 11 de partit. Un temps mort dels locals va canviar les coses i els osonencs van començar a aprofitar les ocasions. Una bola al pal va precedir un minut en què es van situar amb un 2-3 amb què es va arribar al descans. En la segona meitat va continuar l'encert osonenc i va anivellar el resultat (3-3). El Vic va disposar d'una falta directa per completar la remuntada, però la va desaprofitar, i el Reus sí que va marcar de penal, i a porta buida en els darrers segons.