OK Lliga

El Citylift Girona suma tres punts d'or

OK Lliga. Va guanyar a la pista de l'Alcobendas amb un gol de penal a 38 segons del final, i remuntant un 3-1

ALCOBENDAS 3 GIRONA 4

REICOMSA ALCOBENDAS:Martín Rodríguez, Mario Martínez, Gonzalo Pérez, Marcos López i Candanedo –equip inicial–; Villanueva, Jorge López, Jurado i Marcos Pérez.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Povedano, Pelicano, Marc Gómez i Manel Garcia –equip inicial–; Hernández, Borja Ramon, David Carles i Daniel.GOLS:1-0 (3') Marcos López. 2-0 (28') Gonzalo Pérez, de falta directa. 2-1 (33') Pelicano. 3-1 (34') Gonzalo Pérez, de penal. 3-2 (35') Pelicano, de falta directa 3-3 (38') Povedano, de penal. 3-4 (50') Pelicano, de penal.ÀRBITRES:A. Veiga i D. Villar.FALTES:17 de l'Alcobendas i 18 del Girona.

El Citylift Girona va sumar tres punts d'or a la pista de l'Alcobendas en la seva lluita per mantenir-se a l'OK Lliga. El conjunt madrileny, que amb la derrota va perdre la categoria, i els gironins necessitaven la victòriaš. El triomf va arribar a 38 segons del final gràcies a un gol de penal de Raül Pelicano, que en va anotar tres. Els gironins van saber remuntar un resultat de 3-1 en contra, i es van mostrar força efectius en les jugades de bola aturada ja que van anotar dos penals i una falta directa.

L'Alcobendas havia de guanyar per no quedar encara més despenjat i va començar fort, marcant el primer gol en el minut 3. En la primera meitat no hi va haver més gols i el Girona va desaprofitar una falta directa poc abans del descans. En la segona meitat els madrilenys van fer el 2-0, i tot i que Pelicano va reduir diferències, l'Alcobendas va fer el 3-1 a setze minuts del final. Pelicano i Povedano van empatar en els minuts següents i Llaverola va impedir un nou gol local. En el darrer minut Pelicano va certificar el triomf.