OK Lliga

La salvació es fa esperar

Ok Lliga. El Citylift Girona va perdre a la pista del Barça, el campió, i demà té una altra ocasió de mantenir-se, si el Vilafranca no guanya. Els blaugrana van rebre la copa de campions

Barça 4 Girona 1

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Pascual, Álvarez i Panadero –equip inicial–; Pau Bargalló, Edu Lamas, Ordóñez i Barroso.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramón i Manel Garcia –equip inicial–; Hernández, David Carles i Povedano.GOLS:1-0 (11’) Pau Bargalló. 2-0 (17’) Ordóñez. 2-1 (23’) Pelicano, de penal. 3-1 (38’) Gual. 4-1 (46’) Pascual.ÀRBITRES:J. Gómez i A. Gorina.FALTES:6 del Barça i 10 del Girona.

El Citylift Girona va perdre a la pista del Barça Lassa i no va poder aconseguir la salvació. Els gironins s’hauran d’esperar a demà per veure si es mantenen a l’Ok Lliga en aquesta penúltima jornada, quan es conegui el resultat del partit entre el Vilafranca i el Lleida. Un empat o una derrota dels vilafranquins donaria la permanència matemàtica als gironins. El Girona té 28 punts, i amb la derrota contra el Barça n’hi queden tres per disputar de l’última jornada, mentre que el Vilafranca en té 23 i pot guanyar els sis dels seus dos darrers partits, arribar a 29 punts i superar els gironins si aquests no en sumen cap més. Si el Vilafranca empata demà es quedarà amb 24 amb tres per disputar i ja no podrà atrapar el Girona. Si el Vilafranca guanya la lluita per mantenir-se arribaria fins a la darrera jornada en què el Girona jugaria a casa contra el Noia i amb un empat en faria prou per assegurar-se la permanència a l’Ok Lliga en la temporada del seu debut.

Els gironins van ser espectadors de la festa del Barça, que abans del partit va fer un homenatge al seu entrenador, Ricard Muñoz, que deixa la banqueta després de quatre temporades, i un cop va finalitzar l’enfrontament els blaugrana van rebre la copa de campions de lliga i ho van celebrar a dins de la pista.

El Girona va sortir a jugar un partit molt seriós en defensa i a intentar aprofitar les seves ocasions en atac. El Barça va buscar el gol per no haver de patir però el porter Jaume Llaverola va començar a fer aturades de mèrit i va acabar l’enfrontament havent aturat dos penals i una falta directa. Tot i això els blaugrana es van avançar amb un 2-0, que Raúl Pelicano va reduir a poc del descans en marcar de penal. En la segona meitat els blaugrana van disposar de bones ocasions i van aconseguir ampliar el marcador, mentre que els gironins no van aprofitar les ocasions que van tenir, com una bola al pal de Marc Gómez a deu minuts del final o un altre penal a dos minuts per acabar que Pelicano no va poder transformar.