OK Lliga

El Vic és derrotat a l’Olímpic i el Liceo es posa a un punt

OK Lliga. Els gallecs sempre van anar al davant i van controlar el partit

VIC 3 LICEO 6

CP VIC:Camps, Ordeig, Bancells, Burgaya i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Llorca, Casas, Presas, Claramunt i Raurell.HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Torres i Magalhaes –equip inicial–; Grasas, Di Benedetto, Coy, Toni Pérez i Shehda.GOLS:0-1 (18’) Coy. 0-2 (26’) Carballeira. 0-3 (33’) Carballeira. 1-3 (34’) Ordeig. 2-3 (41’) Llorca. 2-4 (42’) Magalhaes. 2-5 (43’) Di Benedetto. 3-5 (49’) Cristian Rodríguez. 3-6 (50’) Di Benedetto, de falta directa.ÀRBITRES:J. Melero i D. Godia.FALTES:10 del Vic i 12 del Liceo.COMENTARI:El Vic va tornar a perdre al seu pavelló, el tercer partit de manera consecutiva, aquest cop contra un Liceo que es va apropar al tercer lloc que ocupen els osonencs i ara és a només un punt en la classificació. El Vic ha caigut derrotat a casa contra el Lloret, el Reus i ara el Liceo, de manera consecutiva. La primera part va estar més anivellada i els gallecs van arribar al descans amb un curt 0-1. En el primer minut de la segona part el Liceo va tornar a marcar i més tard es va situar amb un 0-3. El Vic va refer-se una mica i, amb gols d’Ordeig i Llorca, va tornar a entrar en el partit, però el Liceo va saber controlar la situació i novament va ampliar el seu avantatge. En els darrers minuts un gol de Cristian Rodríguez va servir de poc i els osonencs van tornar a perdre.