OK Lliga

Benito continuarà al Citylift Girona després de salvar-lo

Hoquei sobre patins. L’entrenador es mostra satisfet per haver sobreviscut a una temporada “duríssima” i anuncia la continuïtat de Jaume Llaverola

El Citylift Girona ha estat indubtablement una de les revelacions de l’OK Lliga. Pocs apostaven per la seva permanència en la primera temporada de la història del club en la màxima categoria, però l’equip, amb alts i baixos, se n’ha acabat sortint. L’entrenador, Ramon Benito, s’ha guanyat, doncs, mantenir-se al capdavant del projecte. Ahir ho va confirmar ell mateix: “Estic molt content per la temporada que hem fet perquè la competitivitat per la competència ha estat duríssima.”

A partir d’ara l’entrenador, que lidera tot l’àmbit esportiu del club, ja comença a pensar en la temporada vinent: “Ben aviat anirem anunciant renovacions i la primera serà la de Jaume Llaverola.” El porter és el jugador més veterà de la lliga (41 anys) i ha estat determinant no només en la permanència sinó també en l’històric ascens de la temporada passada. Benito va tenir paraules d’agraïment per a tota la gent que d’alguna manera o altra ha donat suport a l’equip i al club: “L’Ajuntament ha estat amb nosaltres, la junta ha fet un esforç brutal i els seguidors han estat sempre al nostre costat; l’únic problema que hem tingut ha estat la limitació d’hores d’entrenament a la pista, però això els passa a molts equips, no ens podem queixar.”

El tècnic remarca que l’equip ha estat capaç de batre rivals històrics, com ara el Liceo –en l’històric debut en la lliga a casa– i el Voltregà, però que també ha hagut de patir de valent contra els rivals directes.

Benito també considera que l’ascens del Palafrugell i la presència de tres equips gironins en l’OK Lliga 2017/18 faran que les aficions segueixin encara amb més interès el campionat.

L’equip femení del Girona HC té la possibilitat de pujar a l’OK Lliga femenina el cap de setmana que ve. Si ho aconseguís, el club tindria els seus dos equips absoluts en la màxima categoria.

PROTAGONISTA

Agraeixo a tothom que ens ha donat suport, des de l’Ajuntament fins als seguidors
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL GIRONA CH

El Vic no vol renunciar a Europa

La precària situació econòmica que viu el Club Patí Vic obligarà l’entitat a reduir dràsticament el pressupost per al primer equip el curs vinent, però el propòsit de la directiva és perseverar i no renunciar ni a la lliga europea ni a l’OK Lliga. El Vic tindrà un pressupost de 50.000 euros en nòmines, sensiblement inferior a l’actual. Ja han transcendit en les últimes setmanes les baixes de Jordi Burgaya (Oliveirense) i Romà Bancells (Reus La Fira). També deixaran el Vic el porter Gerard Camps i el davanter Cristian Rodríguez, que jugaran al Moritz Vendrell. Tampoc continua el tècnic Ferran Pujalte. La idea és incorporar dos o tres jugadors i recórrer al planter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)