OK Lliga

Tot decidit en una última jornada intranscendent

Hoquei sobre patins. La morbositat de veure Sama a la banqueta del Reus i les retirades de Rodero, Trilla, Bargalló i Gil, punts d’interès

Amb el títol, les places de lliga europea, les places de la copa de la CERS i les de descens decidides –o sigui, absolutament tot–, la darrera jornada de l’OK Lliga que es juga avui se centra en altres aspectes. Per exemple, la morbositat de veure l’asturià Javi Sama assegut a la banqueta del Reus La Fira en comptes de l’inesperadament acomiadat Enrico Mariotti. També serà un dia de comiats, tant de jugadors que es retiren com d’altres que canvien d’equips. Pengen els patins Lluís Rodero i Carles Trilla (ICG Software Lleida), Francesc Bargalló (Igualada Calaf Grup) i Francesc Gil (Moritz Vendrell). També deixa l’elit Roger Molina (Moritz Vendrell), que vol continuar jugant en categories més baixes.

En el pla competitiu, el Vic i el Liceo es disputen la tercera plaça, que no atorga cap privilegi afegit. El Liceo rep el Barça a Riazor en el darrer partit de Ricard Muñoz a la banqueta. No hi serà Pau Bargalló, operat d’una fractura nasal aquesta setmana. El Vic, que veurà com la majoria dels seus actuals jugadors marxen a altres equips, té un punt més que els gallecs i juga a la pista del Moritz Vendrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)