OK Lliga

Els gironins tanquen el curs amb els deures fets

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona van aconseguir el seu gran objectiu, la permanència en l’OK Lliga

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona han arribat a la darrera jornada de l’OK Lliga amb els deures fets i amb la permanència assegurada, que era el seu gran objectiu. Els dos equips gironins afrontaran el darrer partit amb tranquil·litat i només amb l’interès de saber quina serà la seva posició final en la classificació. El Girona jugarà a casa contra el Noia i el Lloret visitarà la pista del Caldes.

Amb el títol, les places de lliga europea, les places de la copa de la CERS i les posicions de descens decidides –o sigui, absolutament tot–, la darrera jornada, que es juga avui, amb tots els partits a les sis de la tarda, se centra en altres aspectes. Per exemple, la morbositat de veure l’asturià Javi Sama assegut a la banqueta del Reus La Fira en comptes de l’inesperadament acomiadat Enrico Mariotti. En el pla competitiu, el Vic i el Liceo es disputen la tercera plaça, que no atorga cap privilegi afegit. El Liceo rep el Barça a Riazor en el darrer partit de Ricard Muñoz com a entrenador blaugrana. No hi serà Pau Bargalló, operat d’una fractura nasal aquesta setmana. El Vic té un punt més que els gallecs i juga a la pista del Vendrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)