OK Lliga

hoquei patins

barça

Egurrola renova fins al 2018

Hoquei sobre patins. El capità del Barça Lassa (37 anys) amplia una temporada més la seva vinculació amb l’entitat blaugrana

El Barça Lassa ha anunciat avui la renovació per una temporada més, fins al 30 de juny de 2018, del seu porter Aitor Egurrola. Amb aquesta ampliació el capità blaugrana complirà la seva vintena temporada al primer equip. El jugador de Castelldefels, que el dia 24 farà 37 anys, és el jugador en actiu del club que ha guanyat més títols. Amb la Copa del Rei l’OK Lliga aconseguides aquesta temporada Egurrola ja n’acumula 62 com a blaugrana, només superat per David Barrufet que en va aconseguir 70.

Amb aquesta renovació Egurrola continuarà una temporada més sent un segur a la porteria. Aquest últim curs ha encadenat 230 minuts i 38 segons sense rebre cap gol establin així un nou rècord d’imbatibilitat a la OK Lliga.

A més dels èxits aconseguits amb el Barça Aitor Egurrola també compta amb diverses medalles amb la selecció espanyola. Dos ors en els europeus i dos més en la Copa de les Nacions amplien encara més el palmarès del català.

És un orgull i un plaer que el club continuï confiant en mi. Continuarem treballant per guanyar títols”, ha sentenciat Egurrola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)