OK Lliga

Es reimplanta el sorteig pur

OK Lliga. Es pretén evitar que alguns dels grans partits es juguin massa tard i sense res en joc i que els equips més modestos hagin de lluitar contra els quatre grans consecutivament

L’OK Lliga es tornarà a jugar en una fase regular a doble volta amb setze equips però el sorteig no repetirà la fórmula teledirigida dels últims anys i serà pur. Des que es va deixar de fer el play-off s’havia instituït una fórmula mitjançant la qual els quatre primers de la lliga anterior s’enfrontaven en les cinc últimes jornades de primera i de la segona volta del campionat per donar més caliu, per evitar que el peix estigués tot venut abans d’hora. Aquest curs, precisament, el mètode no ha donat gaire bon resultat perquè el títol prematur del Barça ha restat interès a partits que si s’haguessin jugat en el tram intermedi de la segona volta haurien generat una gran expectació, com per exemple el Reus-Barça. A més, els equips petits tenen un gran temor a començar la lliga amb una tongada de partits contra els quatre millors equips del campionat –el clàssic Tormalet– i trobar-se en la jornada cinquena sense i amb pocs punts i una dinàmica negativa. Tot és relatiu, però el cas és que es reimplantarà el sorteig pur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)