OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Reus-Barça arribarà en la vuitena jornada

Hoquei sobre patins. Els blaugrana començaran la defensa del títol a la pista de l’Asturhockey, un equip que debuta en l’OK Lliga

L’enfrontament entre els dos equips més potents de la darrera temporada de l’OK Lliga i segurament també d’aquesta, el Barça i el Reus Deportiu, arribarà en la vuitena jornada a la pista del conjunt roig-i-negre, el 18 de novembre. El sorteig de la màxima categoria, que es va fer ahir, no estava dirigit perquè els equips més forts s’enfrontessin en les darreres jornades de la competició. Això també farà que la majoria d’equips no s’enfrontin amb els millors de l’anterior temporada en quatre jornades consecutives. Els blaugrana debutaran a la pista de l’Asturhockey, un equip que debuta en l’OK Lliga, el 7 d’octubre, i els reusencs començaran la lliga a la pista del Voltregà. La primera volta s’acabarà el 7 de gener del 2018 i la lliga, el 27 de maig. Enguany hi haurà set jornades entre setmana, tot i que tres són en dies festius.

Duel en la supercopa

El primer títol de la temporada, la supercopa d’Espanya, enfrontarà en la primera semifinal els dos equips més forts, el Barça i el Reus. La segona semifinal la disputaran el Liceo i el Voltregà. Les semifinals es jugaran a Sant Hipòlit el 30 de setembre i la final es disputarà l’1 d’octubre.

També es van sortejar els calendaris de l’OK Lliga femenina i de la primera divisió, que començaran el 14 d’octubre. La primera jornada de la màxima categoria femenina és: Gijón-Cerdanyola, Vila-sana-Reus, Palau-Manlleu, Alcorcón-Sfèric, Vilanova-Girona, Bigues i Riells-Voltregà i Las Rozas-Liceo. En la primera divisió els primers partits són: Vilanova-Jolaseta, Taradell-Alcobendas, Mataró-Tordera, Calafell-Sant Cugat, Manlleu-Sant Feliu, Rivas-Vilafranca i SHUM-Alpicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)